Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam h megcsal-e?...

Honnan tudjam h megcsal-e? Többi lent

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve élünk együtt. Első gyerekünket várom. Tegnap az egyik közösségi oldalon rám írt egy nö, azt állítja h a párommal kapcsolata van 2 hónapja. Próbáltam kideríteni h igaz e vagy csak valami "jó akaró" szórakozik. Tudni kell h párom szombaton este elment a haverjaival. Ez a nő azt állitja h akkor is nála volt, leírta milyen ruhába volt meg minden. Azt is írta a csaj h aztmondta neki a párom h nem az övé a gyerek akit várok, nem is tudom h kitöl van csak ráfogom h az övé. Meg h már engem em szeret stb... Am 5 évet vártunk erre a babára, már azt hittük nem is jön össze soha. Ugyhogy nagyon örültünk mikor terhes lettem. Azóta is mindent megad neki a párom(1 hónap mulva születik meg) és nekem is, nem úgy veszem észre h nem szeretne. Igaz, sűrűn eljár itthonról de én bízok benne. Viszont azért az is eszembe jut h mivan ha igaz amit állít az a nő. Szerintetek mit tegyek?
2014. márc. 31. 11:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Majd írd meg tényleg elküldte-e. Ráérsz aggódni akkor is, ha tud konkrét bizonyítékot mutatni.
2014. márc. 31. 11:43
 12/23 anonim ***** válasza:
71%
Ha tényleg igaz amit a csaj mond és elküldi,akkor se szakíts a pároddal.Pont jól jönne ez a kis affér ahhoz,hogy örökre befejeztesd vele ezt az "eljárkálósdit".Felnőtt ember,gyereke lesz,nőjjön fel végre,nem most kell éjszakázgatni.A többin pedig próbáld meg túl tenni magad,ha a párod veled akar maradni,akkor ne engedd meg,hogy egy kis hülye ribi szétszakítsa a családotokat.Hidd el nem éri meg,előbb-utóbb mindegyik pasi félre megy.
2014. márc. 31. 12:01
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyelőre nyugodtan várd ki a végét, hogy milyen "bizonyítékokkal" áll elő a csaj. Addig felesleges izgatnod magad miatta, ha esetleg olyan dolgot mutat/mond ami gyanakvásra ad okot, akkor ülj le a pároddal és beszéld meg vele. Ha olyan dolog lesz, és igazat mond a nő, akkor a párod sem fog tudni kibújni a válaszadás elől, vagy lerázni, hogy biztosan csak egy rosszakaró. Egyébként nekem is van egy személyes történetem, leírom, hátha érdekel. Amikor a párommal megismerkedtünk, az exe (mellesleg a csaj szakított anno a párommal), kitalálta, hogy ő mégis a páromat szereti még, és azt gondolta, hogy majd még együtt lesznek. Nem számított rá, hogy ilyen "hamar" túllép a vőlegényem (amúgy hónapok teltek el azután, hogy szétmentek). Először csak facebookon nyomult, de amikor a párom lerázta, végül le is tiltotta, akkor azt gondoltuk, hogy abbamarad a dolog. Aztán egyik hétvégén a párom elment lazulni a haverjaival, mert elég sokat dolgozott, gondolta kiengedi a gőzt, és beülnek beszélgetni az ismerőseivel, akikre akkor nem igen volt ideje. A hétvége után, írt nekem a csaj, hogy azon a hétvégén megcsalt a párom vele, és hogy ne gondoljam, hogy tényleg szeret engem, csak nem akart megbántani, hogy utólag mégis visszamegy hozzá stb. A csaj azt gondolta, hogy erre kivágom a hisztit, és otthagyom majd a párom, szabad utat engedve neki...ám azzal nem számolt, hogy pechjére nekem is voltak ismerőseim aznap ugyanazon a szórakozóhelyen, akik látták, hogy valóban ott volt az ex, 2-3x oda is ment a páromhoz, de ő nem foglalkozott vele, illetve 1-2 perc után "elhajtotta." Valamint arra is volt tanúm, hogy a párom kivel indult haza, s mikor. Amikor hazaért megébredtem rá, mert ilyenkor éberebben alszom ha nincs mellettem, és az idő stimmelt, míg hazaért az indulástól kezdve, szóval lehetetlen lett volna, hogy esetleg buli után lett volna köztük bármi is. Így megszívta a csaj, nem is reagáltam neki az üzenetre, inkább én is letiltottam, és nem foglalkoztam vele. Tehát összegezve, várd ki a dolgokat, maradj higgadt, és próbáld meg összerakni az eseményeket. Tudom, nehéz, de lehet, hogy az idegen nő célja pont az, hogy kiborulj, vége legyen a kapcsolatotoknak, neki pedig szabad uta lehessen..sajnos vannak ilyen idióták. :(
2014. márc. 31. 12:47
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó remélem ez a nő is csak kavar, mint nálatok. Majd megírom h elküldte e a nö az üzeneteket
2014. márc. 31. 12:59
 15/23 anonim ***** válasza:

nem olvastam a tobbit, de siman lehet, h a csaj csak szeretne ,h igy legyen.

figyelheti parod, v munka tars, arra lakik stb.

az h tudja mien riha van rajt... sztem semmi.

nekem is van itt jopar no aki ennyit siman tud rollam barmikor.

2014. márc. 31. 14:02
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha a bizonyítékok tényleg ellene szólnak, akkor ne gondolkodj azon hogy apa nélkül nő fel a gyerek. Ha valóban megcsalt, akkor az is igaz lehet hogy azt mondta, az nem is az ő gyereke!!

De tényleg lehet hogy csak szét akarj rombolni a kapcsolatotokat.

Az állítólagos bizonyítékok után többet tudsz majd.

2014. márc. 31. 14:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Azt tudom,hogy ezek után a helyedben én nem lennék túl nyugodt.Nem árt résen lenned.
2014. márc. 31. 17:34
 18/23 A kérdező kommentje:
a csaj még mindig nem küldött semmit. Mondtam a páromnak h ha vmi rosszakaró írjon már neki h ki az és h miért hazudgál? Elég kitérő választ kaptam... Sztem igazat mond a nő
2014. márc. 31. 17:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Na mizu?Elküldte azóta?
2014. ápr. 5. 19:26
 20/23 A kérdező kommentje:
Semmit nem küldött. De párom letiltotta a facemből h ne is tudjon írni a csaj nekem. Sztem igaz minden amit mondott. :S
2014. ápr. 5. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!