Honnan tudjam hogy megcsal-e?
Önmagában ez szerintem nem lehet ennek a jele. Különösen hogy azt írod a lakásban is... hát oda már csak nem vinné fel a nőt egy menetre.. bár manapság sose lehet tudni.
nincs új munkatárs, akivel együtt mennek valahová? vagy valami új közösség ahova jár és esetleg hazavitt valakit? Egyébként szerintem simán meg is kérdezheted.
És honnan tudod, hogy női hajszál?
Manapság nem ritka, ha valamelyik kollégájának hosszú a haja (ha a hosszból gondolod).
Kocsiban még előfordulhat, hisz bárkit szállíthat a kocsijában szex nélkül :)
Na de a lakásotokban?? Oda tuti nem viszi, annyira meg nemigen hullik senki haja, hogy annyi tapad a ruhájára, amiből még a lakásba érve is észrevehető mennyiség pereg le róla.
Nem bántásképp írom, de ez nem lehet a terhesség utóhatása?
Hogy most szültél, megváltozott az alakod, otthon vagy egész nap a babával és nem tartod olyan vonzónak magad, mint azelőtt?
Valóban csak találgatok, mert ez a hajszálad dolog nekem nem egyértelmű bizonyíték főleg ha azt mondod amúgy minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!