Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam hogy megcsal-e?

Honnan tudjam hogy megcsal-e?

Figyelt kérdés
8 éve vagyunk egy pár( mindig is voltak vitáink )végül 1 éve össze költöztünk bár a 8 év alatt is mintha együtt éltünk volna . most 3 hónapos a lányom a szexszel nincs baj (a terhesség alatt volt.)nem marad ki otthonról a viselkedése sem változott , nincs jel hogy megcsalni egyet kivéve.. kb 2 hónapja folyamatosan női hajszálakat találok a kocsiban a ruháján a lakásban !! bár már tudatosan keresem őket:-)lehet ez egyértelmű jelel hogy megcsal? hogy derítsem ki?
2009. nov. 30. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Önmagában ez szerintem nem lehet ennek a jele. Különösen hogy azt írod a lakásban is... hát oda már csak nem vinné fel a nőt egy menetre.. bár manapság sose lehet tudni.

nincs új munkatárs, akivel együtt mennek valahová? vagy valami új közösség ahova jár és esetleg hazavitt valakit? Egyébként szerintem simán meg is kérdezheted.

2009. nov. 30. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a hajszálakra és figyeld hogy reagál.
2009. nov. 30. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

És honnan tudod, hogy női hajszál?

Manapság nem ritka, ha valamelyik kollégájának hosszú a haja (ha a hosszból gondolod).

Kocsiban még előfordulhat, hisz bárkit szállíthat a kocsijában szex nélkül :)

Na de a lakásotokban?? Oda tuti nem viszi, annyira meg nemigen hullik senki haja, hogy annyi tapad a ruhájára, amiből még a lakásba érve is észrevehető mennyiség pereg le róla.

Nem bántásképp írom, de ez nem lehet a terhesség utóhatása?

Hogy most szültél, megváltozott az alakod, otthon vagy egész nap a babával és nem tartod olyan vonzónak magad, mint azelőtt?

Valóban csak találgatok, mert ez a hajszálad dolog nekem nem egyértelmű bizonyíték főleg ha azt mondod amúgy minden rendben.

2009. nov. 30. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
nem azt gondolom hogy lakásba hozza fel a nőket hanem hogy amikor együtt van velük rajta marad a hajszála és azt találom meg a pulóverén a földön a fürdőben, az elején én is véletlennek gondoltam de már tul sok ideje megy..és ez nem lehet puszta véletlen
2009. dec. 2. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!