Atom részegen jött haza?
Most ez van. Ivott, lehet itatták.
Konokoskodhatsz, meg ge*cizhetsz vele, de szerintem simább lenne feltakarítani, letusoltatni. Holnap ő fogja a legrosszabbul érezni magát.
Nem ,az aki besértődik egy hétre, meg hisztizik mint egy aluliskolázott , mert egyszer ilyen is megtörtént majd elítél annak van karó a seggében. Meg aki értelmezni sem tud.
" széthányja a lakást" sajnállak ha te 2 nm-ben laksz....
Nos, az nem lehet, hogy a haver viccelte meg? Ha a férjed nem szokott sokat inni, akkor nem hiszem, hogy most is ezt tette.
Baráti társaságban előfordult, hogy az egyik srác poénból (no comment) erőset töltött a másik sörébe. Na a delikvens megitta a sört, és kb. öt perc múlva kifeküdt tőle. Aki meg csinálta, azt sem tudta, hogy engesztelje ki aztán. Sz..ét tréfa, de pasik szokták így szívatni a másikat.
Meg nem is kell, sokat igyon, ha a kevéstől is kifekszik. Amúgy, mert egyszer előfordul, hát nagy ügy, a gyerekeknek őszintén mondd el, mi van. Egyszer láttam atomrészegen apát, másnap hányt is, meg minden - kicsit besokallt.
Te viszont szégyelld magad, amiért nem segítettél, hanem hagytad a padlón. Én tükörbe nem tudnék utána nézni. A párom is jött haza szétcsapva, de segítettem neki, nem "szenvedjen csak, megérdemli". Amúgy, mi lett?
ugyan, ugyan, azt azért mindenki észreveszi, ha egész este töltögetnek a sörébe valamit. Ezt kizártnak tartom.
Ha a te párod rendszeresen jön haza részegen, és még babusgatod is, akkor csak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!