Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Atom részegen jött haza?

Atom részegen jött haza?

Figyelt kérdés
A férjem reggel elment valami haverjának segiteni és erre egy órával ezelött jött haza úgy hogy,a lábán alig tudott állni.Csak annyit mondott hogy,vedd le a cipőt a lábamról.És leült a konyhában és ülve elaludt a fejét az asztalra téve.Erre össze hányta amit csak lehetett.Őriási büz van ott én pedig idegemben megfogtam a gyerekeket és bevittem a hálószobába hogy,még véletlenül se tudjon lefeküdni a hálóba.Nos nemtudom mit tegyek mert azóta már a saját hányásában fekszik és próbáltam költeni hogy,mosakodjék meg és felkell takaritani de ő csak horkol.Mit csináljak ki jö a gyomrom tőle .
2014. márc. 29. 21:14
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem volt ez egy felemelő élmény, de a férjed, és nem egy vad idegen. Vannak gyerekeitek, és te meg otthagytad a büdös hányást mindenfelé, a férjed pedig a hányásában feküdt. Ennek sokkal rosszabb vége is lehetett volna.
2014. márc. 30. 13:45
 42/47 anonim ***** válasza:

Most ez van. Ivott, lehet itatták.

Konokoskodhatsz, meg ge*cizhetsz vele, de szerintem simább lenne feltakarítani, letusoltatni. Holnap ő fogja a legrosszabbul érezni magát.

2014. márc. 30. 16:52
 43/47 anonim ***** válasza:

Nem ,az aki besértődik egy hétre, meg hisztizik mint egy aluliskolázott , mert egyszer ilyen is megtörtént majd elítél annak van karó a seggében. Meg aki értelmezni sem tud.

" széthányja a lakást" sajnállak ha te 2 nm-ben laksz....

2014. márc. 30. 17:45
 44/47 A kérdező kommentje:
Nem azért hagytam őt feküdni a konyhában a saját hányásában mert igy akartam rajta kiadni a haragomat.Azért mert nem tudtam felemelni és elvonszolni a fürdőbe mivel és 55kg.vagyok ő meg majdnem 100 kg.hozzám képest egy valóságos hegy.mégis mit csinálhattam volna vele?betakartam és reggel magától feltakaritott és letusolt.És bocsánatot kért tőlünk.Azért irtam ki a kérdést mert megilyedtem és nem tudtam mit kellene tennem.Csupán ennyi.
2014. márc. 31. 09:25
 45/47 anonim ***** válasza:

Nos, az nem lehet, hogy a haver viccelte meg? Ha a férjed nem szokott sokat inni, akkor nem hiszem, hogy most is ezt tette.

Baráti társaságban előfordult, hogy az egyik srác poénból (no comment) erőset töltött a másik sörébe. Na a delikvens megitta a sört, és kb. öt perc múlva kifeküdt tőle. Aki meg csinálta, azt sem tudta, hogy engesztelje ki aztán. Sz..ét tréfa, de pasik szokták így szívatni a másikat.

Meg nem is kell, sokat igyon, ha a kevéstől is kifekszik. Amúgy, mert egyszer előfordul, hát nagy ügy, a gyerekeknek őszintén mondd el, mi van. Egyszer láttam atomrészegen apát, másnap hányt is, meg minden - kicsit besokallt.

Te viszont szégyelld magad, amiért nem segítettél, hanem hagytad a padlón. Én tükörbe nem tudnék utána nézni. A párom is jött haza szétcsapva, de segítettem neki, nem "szenvedjen csak, megérdemli". Amúgy, mi lett?

2014. márc. 31. 13:38
 46/47 anonim ***** válasza:

ugyan, ugyan, azt azért mindenki észreveszi, ha egész este töltögetnek a sörébe valamit. Ezt kizártnak tartom.

Ha a te párod rendszeresen jön haza részegen, és még babusgatod is, akkor csak gratulálni tudok.

2014. márc. 31. 16:35
 47/47 anonim ***** válasza:
milyen nagy problema:(( neveloapam mindennap reszegen jon haza kotekszik es egyfolytaba leribiz engen:( nahat en meg visszapofa*ok:(
2014. jún. 7. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!