Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Atom részegen jött haza?

Atom részegen jött haza?

Figyelt kérdés
A férjem reggel elment valami haverjának segiteni és erre egy órával ezelött jött haza úgy hogy,a lábán alig tudott állni.Csak annyit mondott hogy,vedd le a cipőt a lábamról.És leült a konyhában és ülve elaludt a fejét az asztalra téve.Erre össze hányta amit csak lehetett.Őriási büz van ott én pedig idegemben megfogtam a gyerekeket és bevittem a hálószobába hogy,még véletlenül se tudjon lefeküdni a hálóba.Nos nemtudom mit tegyek mert azóta már a saját hányásában fekszik és próbáltam költeni hogy,mosakodjék meg és felkell takaritani de ő csak horkol.Mit csináljak ki jö a gyomrom tőle .
2014. márc. 29. 21:14
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
45%
Képet! Képet! xD
2014. márc. 29. 22:44
 32/47 anonim ***** válasza:
65%

Ekkora ugyet csinalni belolle, ez meg a legjobb csaladokban is elofordulhat.

Lefurdetni, lefektetni, lavor melle, regel majd o fogja legjobban szegyelni magat, aztan par honap mulva mint vicces sztorit fogjatok egymasnak meselni.

2014. márc. 30. 03:18
 33/47 anonim ***** válasza:
23%

Tisztába tenni és ágyba dugni???

Inkább remélni, hogy megdöglik ott, ahol van.

2014. márc. 30. 03:53
 34/47 anonim ***** válasza:
23%

Nem, a jó család attól jó család, hogy ilyen nem történik meg.

Remek tükör a társadalomnak, hogy ez normálisnak minősül.

2014. márc. 30. 03:54
 35/47 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!

Mi van a jóemberrel? Ma biztosan pocsékul fogja érezni magát. Azért ne menj át házisárkányba, próbálj nyugodtan beszélni vele. Nem biztos, hogy ez a mai nap lesz.

2014. márc. 30. 05:15
 36/47 anonim ***** válasza:
77%
Én biztos, hogy nem tenném tisztába és nem takarítanám fel körülötte a mocskot. Örülhetne, ha egy rossz takarót rádobok. Feküdjön a hányadékában, én nem sajnálnám. Majd másnap ha magához tér, összetakaríthat. Oda készíteném elé a felmosóvödröt, az legyen a legelső amit meglát, ha felébred:D
2014. márc. 30. 07:57
 37/47 A kérdező kommentje:
már felébredt és most takaritotta fel maga után a mocskot...xd.megy füródni
2014. márc. 30. 08:42
 38/47 anonim ***** válasza:
21%
nagyon szomorú ha valaki családapa létére nem tud megkomolyodni annyira hogy ilyen előforduljon. ez még az egyetemi évek alatt poénnak elmegy, tanulságnak is kiváló, de felnőtt embernél már inkább hatalmas szégyen.
2014. márc. 30. 10:34
 39/47 anonim ***** válasza:
50%

Jah, megkomolyodni meg a többi. Attól mert nektek karót dugtak a seggetekbe gyerekként attól nem kell a másikat elítélni, pláne ha most először történik.

Milyen fura hogy pont az ilyen fatörzsek ülnek vénségükre egyedül az idősek otthonában.

2014. márc. 30. 11:00
 40/47 anonim ***** válasza:
47%
Tehát aki nem hányja szét a lakást, annak karó van a seggében.
2014. márc. 30. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!