Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Helyre lehet ezt még hozni?...

Helyre lehet ezt még hozni? Megcsaltam.

Figyelt kérdés
7 hónnappal ezelőtt.Már 1 hete nem beszèltünk.A lakásban is levegőnek nèztük egymást.Visszament dolgozni pár napra.Egy házibuliban megcsaltam egy lánnyal.Hazajött ès elkezdett összepakolni, hogy elköltözik.Kibèkültünk mègis.Nem mondtam el a bűnöm.Jól működött minden, de most baj van.Mèg nem bizonyosodott be de valószínűleg klamídiám van.Elfogom mondani neki.Azelőtt ès azóta se tettem ilyet.Szeretem.
2014. márc. 27. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amig a másikat toltad miért nem jutott eszedbe szereted?Ha valakit szeretünk azt nem csaljuk meg.Egy kis kankó mindig frankó.Na majd kapsz te asszonypajtitól lesz ám ne mulass
2014. márc. 27. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:

:(

Mennyi szent van itt, Istenem...

Ha csak szex volt, semmi érzelmi dolog, akkor megbocsátható, de el nehezen feledhető a dolog. Évekbe fog telni, hogy visszaszerezd a bizalmát, még akkor is, ha ad rá esélyt.

Remélem ő nem fertőződött meg!

2014. márc. 27. 14:37
 13/16 anonim ***** válasza:

ma 14:35 >> megihlettél...

"Tripper, kankó, szifilisz, a kérdező mindent hazavisz"

2014. márc. 27. 14:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a feleséged a húgom lenne, most öcsémmel hülyére vernénk. Szerencséd van. 3 húgom van de ha valamelyiket megcsalja a férje azt öcsémmel szétszedjük ízekre.
2014. márc. 27. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretheted... suttyo. Remelem szerencsetlen lany nem kapta el, nagyon sulyos szovodmenyei lehetnek a chlamydianak.
2014. márc. 27. 18:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Beigazolódott minden.Gyógyul mindenki.A kapcsolatnak vège.Állszent genyàk kímèljenek.
2014. ápr. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!