Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nevelőapámnak Édesanyám...

Nevelőapámnak Édesanyám halála után 2 héttel (! ) lett egy kapcsolata, amit úgy tudnak, hogy én nem tudok. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Nem elég a baj, még ez is megtörtént. Ráadásul egy olyan nőszemély, akit legutoljára látnék a 100. sorban. Etnikum. :( Anyukám 3,5 hónapja hunyt el, ma volt a hagyatéki tárgyalás. A temetés után nevelőapám hirtelen összeszedett egy nőt, és úgy néz ki komoly a kapcsolat. Ők persze nyugodtan vannak, mert azt hiszik most jöttem a falvédőről. Már gondolkodtam azon, hogy írok a nőnek, de balhét nem akarok, mert tulajdonképpen semmi közöm hozzájuk. Apu (mert így hívom) 30 évig élt Anyukámmal, és ez a hála??!! Ezekszerint nem is szerette Anyut! Annyira sajnálom Anyut, ha feltámadna, biztosan kérdőre vonná! Nagyon haragszom rá, mert ezt nem hittem volna, hogy ilyen hamar kapcsolata lesz! Elég sokan tudják, és engem is úgy fogadtak első nap a munkahelyemen, hogy tudok-e róluk?! Innen tudtam meg, hogy apu "félrelép". Hogy a fenébe kezeljem ezt? Hogy dolgozzam fel? Már kezdtem jobban lenni lelkileg, erre most egy újabb nagy pofon az élettől. Ki mit tenne? Mit tegyek????? Nagyon fáj belül! Ezzel Anyut alázza meg, nem tiszteli. Mert ha eltelt volna már legalább 1 év, és egy NORMÁLIS nővel jött volna össze, akkor másképp fogom fel, másképp állok hozzá...

Várom a válaszokat! :(

2014. márc. 26. 13:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha én meghalnék azt szeretném,ha az imádott párom minél előbb találna magának egy rendes tisztességes társat aki szereti annyira mint én! Ha másfél hónap akkor annyi,nem érdekes!Ezen az időtényezőn ne problémázz szerintem! Annál inkább a választotton! A cuccaitokat,édesanyádét azonnal hozzátok el,inkább béreljetek egy garázst vagy mit tudom én! Ja és tartozás ide vagy oda szerintem nagy hiba volt apukádnak adni,bár igazán nem értem,hogy adhattad neki,mert anno én nem adhattam oda a részemet senkinek mivel volt gyermekem és ha nekem nem kellett akkor automatikusan a gyerekem örökölte volna! Na mindegy,valószínűleg ezt a részét a dolognak is már bebuktad és szép lassan,vagy gyorsan a nő és kedves rokonsága majd ráteszi a kezét édesanyád egykori otthonára és örülhetsz ha apud nem nálad fog kopogtatni szállásért egy szép napon!Mentsed ami még menthető,apudat meg inkább támogasd és próbáld szeretettel felnyitni a szemét ha valami gyanús dolgot tapasztalsz!
2014. márc. 26. 14:29
 12/18 A kérdező kommentje:
10. válaszoló: Nem apura értettem, hanem magamra. Félre értettél. Én senkinek nem kívánom a halálát! Az nem az én dolgom. Majd az idő begyógyítja a sebeket, talán. De Anyu elvesztése engem soha nem fog "megnyugtatni", míg élek, nehéz lesz a lelkemnek. :(((((
2014. márc. 26. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:

"Igen a nők máshogy gondolkodnak. Nagypapám 36 évesen halt meg, persze én nem ismertem, csak fényképen, de a Mama egyedül élt még 34 évet, nem ment férjhez! Én sem tudnék férjhez menni, ha történne valami, de ne történjen! "

Ez azert nem félreérthető......

2014. márc. 26. 14:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nyomós okom volt arra, hogy lemondjak mindenről. Apunak van 2 gyereke, az egyik linkebb, mint a másik. A lányáról már több, mint 20 éve nem tud semmit, de a fia elmondása szerint (mert beszéltünk) neki is helye van a házban. Na gondoltam magamban, ha nem mondok le, akkor ezek adósságra-adósságot halmoznak, és majd engem keresnek, hogy fizessek?! Na mindegy...Szerintem "jó" döntést hoztam így, mert kérdeztem a közjegyzőt, hogy mi lett volna akkor, ha nem mondok le. Mindent örököltem volna, nem csak a pozitívat, hanem a negatívat is. Nekem a Családom a fontos, nem az adósság. Ezt Anyu is így gondolná...
2014. márc. 26. 14:38
 15/18 A kérdező kommentje:
13.as: Mire gondolsz pontosan? Én úgy értettem, hogyha ne adj Isten a Férjemmel történne valami, én biztosan nem tudnék újra férjhez menni!!! Valami rosszat írtam??
2014. márc. 26. 14:39
 16/18 A kérdező kommentje:

Na majd meglátom mi lesz később, mi lesz a végkifejlet. :/

Mindenkinek szép napot!

2014. márc. 26. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nagypapám 36 évesen halt meg, persze én nem ismertem, csak fényképen, de a Mama egyedül élt még 34 évet, nem ment férjhez!"

Ebben az a rossz, hogy úgy jön le, mintha azt mondanád ez a helyes, hogy szegény nagymama a fél életét egyedül éli le, mikor találhatott volna még valakit, akivel boldogok lehetnek.

2014. márc. 26. 15:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Természetesen nem "helyes", de a Mamámnak Ő volt élete párja, és Ő úgy gondolta, hogy nem kell másik ember az életébe. Hűséges volt, nagyon szerette a Férjét.

Nem is arra gondoltam, hogy apunak ne legyen sosem társa, de legalább telt volna el min. fél év. Aki nincs benne, nem tudja átérezni, az szerintem ne ítéljen. Nekem épp elég fájó ez is, mert ugyanúgy megbántott ezzel engem a nevelőapám, hogy ilyen gyorsan kellett neki valaki, mint Anyut. Nem tudom ezzel más hogy lenne....Mindegy, majd az idő megold mindent. :'(

2014. márc. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!