Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy értékelje...

Mit csináljak, hogy értékelje a férjem amit csinálok?

Figyelt kérdés

Nagy családi házban lakunk, én, a férjem, a gyerekünk, az anyósom és a férjem huga. Anyósomnak én mindenben segítek, kitakarítom rendszeresen a nagy házat, minden nagytakarítást én csinálok, elmosogatok mindenki után, szépen gondozom a gyerekünk hozzáteszem mindezt szívesen. A férjem mégis elégedetlen, szerinte főznöm is nekem kéne, mert minden terhet le kell venni az Anyukája válláról. Én reggel 7-től már talpon vagyok és gyakran csak este 23-kor tudom lepihenni. Mert persze naponta vagy ötször kell mosogatni annyi összegyülik ennyi embernél és már mikor mindenki pihen én még mosogatok és csinálom másnapra a férjemnek a szendvicset a munkába. De neki ez nem elég, mert én szerinte nem csinálok semmit, mert ugye nem én főzök. Tegnap azt mondta mitől vagyok fáradt, hiszen én akkor kelek amikor akarok!? Persze csak nem tudom akkor ki ad enni a fiunknak!? Nagyon rosszul esik, hogy soha semmi nem elég neki! Vagy tényleg vállaljam át a főzést is? Szerintetek?

2008. júl. 24. 08:50
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

szia

egy nap tényleg ne csinálj semmit-persze a gyerkőcöt lásd el-és mond,h ma nem csináltam semmit

talán értékelni fogja a tegnapi ,meg előző napi...fáradságos munkád.

én nem birnám-nagy lelkierő kell.szeret téged a férjed egyáltalán?v csak cselédnek kellesz?

nekem sokat segit,h én is kiegyensúlyozott-szép ,kedves maradjak neki-ez az ő érdeke is.vigyáz a babára,h elmehessek tornázni,v ilyenek.

mikor voltatok mostanában valahol?

gondold át,h le akarod -e élni igy az életed? minek készited a szendvicset,ha nem köszöni meg?

nekem már ráment egy kapcsolatom arra,h miért nem krumpli van a húshoz??pedig kitettem a lelkem

2008. júl. 26. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát, ha nem munka amit csinálsz, akkor hagyd meg a drágádnak. Hadd szórakozzon vele ő amikor megjön. Majd meglátja, hogy bizony folyik az ember lánya homlokán, de még a lába között is a víz. Egy kicsit lépj le, ha tudsz. Az uradnak meg jó szórakozást.
2008. júl. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!