Milyen ürüggyel tudnám kihúzni magam, hogy ne kelljen kezesnek elmennek apámnak?
mondd, h ezt a felelősséget nem tudod vállalni, és akármi történik, nem szeretnéd adóssággal kezdeni az életed.
bár kezdhetnénk azzal is, h normális szülő nem tesz ilyen terhet a gyerekére.
nem hinném hogy muszáj lenne hitelt felvennie, pláne nem akkorát amihez kezes is kell.
felnőtt ember, oldja meg az életét.
Pl mond el az alábbit az apukádat:
Egy kezesség vállalás a Te későbbi lakásvásárlási terveidet is ellehetetleníti , mert ha Te szerepelsz egy hitelszerződésben, azt minden bank látni fogja a jövőben a Központi Hitelinformációs Rendszerben. Ez miatt viszont majd Te nem fogsz tudni lakáshitelt felvenni, ez hátha elriasztja.
Szia! Engem anyum kert meg...
Nemet mondtam, mert sajat kulon eletet akartam es csak a sajat hitelem miatt vagyok hajlando idegeskedni!
Kerulhet olyan helyzetbe barki hogy nem tudja fizetni (baleset, munkanelkuliseg) igY en nem vagyok hajlando mas adossagaban szerepet vallalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!