Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lemondta az esküvőt nálatok, milyen ürüggyel tette azt?
Ezt,hogy érted,hogy milyen ürüggyel???
Ha úgy érzed neked még nem kell házasodnod ne tedd.Nem kell "ürügyet" kifogást keresni,ne tedd tönkre senki életét és a magadét sem ha tudod előre nem lesz jó.
Gondolom úgy éri hogy akit meghívtak az miért nem ment el, nem?
Én olyanról hallottam, hogy pénz miatt és haláleset miatt nem mentek el az esküvőre.
Nem kedves második,a kérdés nem így szól:hogy mondtatok le egy esküvői meghívást?
Hanem így:Aki lemondta az esküvőt nálatok, milyen ürüggyel tette azt?
Rendben, legyen neked igazad, de majd a kérdező elmondja hogy gondolta..:)
Nekem akkor sem az jutott eszembe amire te gondolsz.
2.voltam
Nalunk anyosek eroskodnek a lagzival, de en mindig kitalalok valamit, hogy ide utazunk a nyaron, oda utazunk, es mivel a parom is szeret utazni, igy o is benne van, hogy inkabb utazgassunk :))
Azt meg el kell mondjam, hogy nagy lagzit szeretnenek, mi meg csak egy kis csaladi ebedet.
32/L
Hát egyáltalán nem volt egyértelmű a kérdésed,nem is értem,hogy miért kell le lepontozni aki nem érti???
Az esküvőt csak a házasulandó pár mondhatja le.
A meghívást meg a vendégek.Talán van némi különbség nem?!!
És utolsónak igaza van,talán az igazat kellene mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!