Nem értem el semmit a életben?
Magas vezető beosztásban voltam hosszú évekig egy pénzügyi cégnél. Apukám festő volt, és én is építőipari munkáshoz mentem hozzá.
A munkahelyemen és a kapcsolódó helyeken sok diplomás, értelmiségi emberrel találkoztam.
Hamar rájöttem, hogy semmi de semmi különbség (sőőőőt, én megkockáztatom, h azok a munkások akiket én ismerek intelligensebbek, mint a volt munkatársaim 95%-a ez tuti).
Az építőipari szakembereket mindig csodáltam. Ők képesek arra, hogy felépítsenek egy házat, megjavítsanak elromlott dolgokat, világítást tegyenek a szobába, vizet varázsoljanak a fürdőbe.
Én nem. Nekem ez varázslat.
Mégsem ezen mérhető az ember. Azok lányok, akik emiatt lenéznek, annyit is érnek.
Tanulj, legyen szakmád, de olyat válassz amire van kereslet ínséges időkben is.
Manapsag a lanyoknak a metroszexualis, komplett borotvalt, noi stilusu fiucskak jonnek be, mint a normalis ferfiak.
Az epitoipar ferfimunka, ferfiaknak! Hagyd a fenebe az olyan noket, akik ezmiatt leneznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!