Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszekedés a szülőkkel az...

Veszekedés a szülőkkel az ajándékok miatt. Hogyan lehetne megtalálni az aranyközéputat?

Figyelt kérdés

Szóval, kb 1 hónapja volt a szülinapom, kaptam 20 E ft-ot. 15 ezer anyuéknál "landolt". Kellet a tortára, erre-arra. Kutyámat elvitték dokihoz, és anyu megcsináltatta a kabátomat. Mondtam, hogy ezeket természetesen állom. (Ez összesen kb 10 ezer ft). Kértem, karácsony előtt adják vissza azt az 5 ezret, mert kell ajándékra. Azt mondták oké. Rendeltem a barátomnak ajándékot, 2500 ft, tettem félre pont ennyi pénzt. Viszont vettem még mellé dolgokat neki is, magamnak is (mástól nem kapok úgysem, ezért vettem 1 apróságot), és az osztálytársamnak is akit húztam. Megkértem anyut, fizesse ki a bögrét (2500 ft),és a maradék pénzt már nem kérem el az 5000ből. Most ki van akadva, hisztizik, hogy a bögrepénzt elköltöttem.

Szeretnék a barátomnak nem csak 2500 ft értékben ajándékot venni, hisz ő is mindig 10 fölött vesz. Ezért vettem neki plusszba ajándékot, hogy mégse érezzem annyira szarul magam, hogy ő mit vesz nekem, és én alig adok neki valamit.Lehet, hogy itt a probléma? 18L

2009. dec. 16. 12:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem, anyud miért van kiakadva, ha visszakéred a pénzedet... Akkor miért kaptad, ha nem adják oda? Nem értem :S
2009. dec. 16. 13:01
 2/15 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Főleg, hogy csak a felét kellene visszaadnia.
2009. dec. 16. 13:08
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Egyébként ajándékot nem azért kell vásárolni,hogy te is olyan összegért vásorlj,amennyiért a másik.. Akkor ez nem igazi szeretet..
2009. dec. 16. 13:11
 4/15 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem inkább azon akadt ki,hogy egy bögrét 2500 forintért vettél.Bocsi de ezen én is kiakadtam!!

1000 forint alatt is lehet tök jó bögréket venni!

Miből van a bögre? Aranyból??

2009. dec. 16. 13:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg annyiért vesz bögrét amennyiért akar. Se nekünk, se az anyjának nincs köze hozzá. Nem is értem. A te saját pénzedhez mi közük van? Vissza kellett volna adniuk amikor kéred. Nálunk ez úgy működött, hogy a "nagy" pénzeket a szüleim kezelték, vezették egy füzetben, hogy kinek mennyije van (tesóm is van). Amikor kértünk belőle, adott, és a füzetben kivonta az összeget. Ha hülyeségre kértünk, akkor is odaadták - mondván a mi pénzünk, ha elfogy, így jártunk, máskor nem költünk hülyeségre...
2009. dec. 16. 13:21
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

A bögrét oszttársának vette,nem? Ott meg meg van szabva,h mennyit kell költeni...

Egyébként szomorú,h ezen kiakad,ha a te pénzedről van szó, egyébként is, egy szülőnek segíteni kell a gyerekét, nem hátráltatni.

2009. dec. 16. 13:28
 7/15 A kérdező kommentje:
A bögrén fénykép van, azért ilyen drága. (Rossmann oldalán rendeltem meg). Régen nem volt ilyen, hogy az én pénzemet kölcsönkérték. Anyunál volt, elmentünk vásárolni és ami megtetszett azt megvettem magamnak. Persze, hogy ne költsem hülyeségre, nála volt a pénz.
2009. dec. 16. 13:29
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem, a bögre a barátomé. Osztálytársamnak 1100 ft-ért vetem ajándékot (ezresért kell).
2009. dec. 16. 13:30
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
Kitől kaptad a pénzt,az a nagy kérdés??? Ha a rokonoktól vagy te kerested az természetesen a tiéd. De ha a szülőktől,az már más téma.
2009. dec. 16. 14:10
 10/15 anonim ***** válasza:
37%

Mi az, hogy ha a szülőtől kapta akkor az más téma?????

És a szülő mért bunkó akkor. Tiszta politika. Adunk hogy elvehessünk. Megáll az eszem.

2009. dec. 16. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!