Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 45-50 éves férfi a testén...

Egy 45-50 éves férfi a testén kívül mást is szerethet egy 25-30 éves nőben?

Figyelt kérdés
Egy 21 évvel idősebb hapsival járogatok össze mostanában, de nem szeretnék csupán egy öregedő fickó melletti huszonéves státusszimbólum lenni, és olyan nehéz ezt a gondolatot elhessegetni. Hiába rajong körül, folyton az a gyanúm, hogy bármelyik huszonévesért rajongana, ha az hajlandó lenne vele lefeküdni... Folyton az jut az eszembe, hogy a kedveskedése nem is nekem szól, hogy a bókjai is mind hamisak, és csak azért tesz úgy, mintha oda lenne értem, hogy elkábítson, mert hát milyen jól mutat már egy huszonéves csaj az oldalán. Idősödő férfiak, létezik, hogy önmagáért szerettek egy jóval fiatalabb csajt, és nem csak azért akarjátok megszerezni, mert vonz a friss hús? Kinek mi a tapasztalata? Hogyan verjem ki a fejemből ezt a gyanakvást?
2014. márc. 21. 07:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Köszönjük az értékelést, az összes 0 %-os válaszoló nevében!

Béke legyen veletek! :)

2014. márc. 21. 12:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Az én barátom is 21évvel idősebb, és eleinte ugyanezek a gondolatok kavarogtak a fejemben..tényleg tud engem szeretni? Nem csak a testem kell neki? Komolyan gondolja velem? De már lassan egy éve vagyunk együtt, és bebizonyított, hogy tényleg szeret, tényleg nagyon sokmindent megteszünk egymásért, lehetne neki is más fiatal barátnője(rajtam kívül még nem volt más ilyen fiatal) , de mégis én kellek neki, mert engem szeret.
2014. márc. 21. 23:24
 23/23 anonim ***** válasza:

ha nem tervezel vele hosszútávra, akkor meg nem mindegy?

Ha csak dugatod vele magad míg nem találsz jobbat akkor nem mindegy ő a testedért van veled vagy másért is?

2014. márc. 22. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!