Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 45-50 éves férfi a testén...

Egy 45-50 éves férfi a testén kívül mást is szerethet egy 25-30 éves nőben?

Figyelt kérdés
Egy 21 évvel idősebb hapsival járogatok össze mostanában, de nem szeretnék csupán egy öregedő fickó melletti huszonéves státusszimbólum lenni, és olyan nehéz ezt a gondolatot elhessegetni. Hiába rajong körül, folyton az a gyanúm, hogy bármelyik huszonévesért rajongana, ha az hajlandó lenne vele lefeküdni... Folyton az jut az eszembe, hogy a kedveskedése nem is nekem szól, hogy a bókjai is mind hamisak, és csak azért tesz úgy, mintha oda lenne értem, hogy elkábítson, mert hát milyen jól mutat már egy huszonéves csaj az oldalán. Idősödő férfiak, létezik, hogy önmagáért szerettek egy jóval fiatalabb csajt, és nem csak azért akarjátok megszerezni, mert vonz a friss hús? Kinek mi a tapasztalata? Hogyan verjem ki a fejemből ezt a gyanakvást?
2014. márc. 21. 07:38
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
26 vagyok
2014. márc. 21. 08:39
 12/23 anonim ***** válasza:
31%

"nem szeretnék csupán egy öregedő fickó melletti huszonéves státusszimbólum lenni"

A fröcsögésedből jól látszódik, hogy érzelmileg egyáltalán nem kötődsz az "öregedő fickó"-hoz!

Ez viszont felvet egy újabb kérdést, hogy akkor miért is vagy vele??

1. Vagy hajtasz a pénzére.

2. Vagy a korod bélieknek nem kellesz (elváltan és gyerekkel).

2014. márc. 21. 08:44
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem sok minden mást. Egy 45-50-es pasi egy nálánál húsz évvel fiatalbb nőben nem a társat keresi, (ahogyan egy 50-es nő sem a 30 éves pasiban), nem a jóban-rosszban egy életen át partnert, hanem a saját kapuzárási pánikja miatt meg akar fiatalodni. Azt képzeli a szerencsétlen, és azt bizonygatja bőszen magának és a világnak, hogy ha ő egy hiszonévesnek bejön, akkor mekkora csődör/jó nő. Azaz ő még fiatal, mert potens.

Kíméletlenül őszinte leszek, te kérted: természetesen, ha nem feküdnél le vele, azonnal megszűnne a körberajongás és a bókok, és dobna a francba. Bármelyik dekoratív és vele lefeküdni hajlandó huszonéves bejönne neki helyetted.

2014. márc. 21. 08:56
 14/23 anonim ***** válasza:
43%

Nyugodj meg, egy 45-50 éves férfinak könnyebb kompromisszumok nélkül megszeretnie egy jó külsejű 25-30 éves nőt, mint egy 45-50 évest. Főleg ha a fiatal nő kellemes társ szabadidős programjaihoz, kellően kultúrált ahhoz, hogy társaságban is meg lehessen jelenni vele. Nő számára lehet kellemetlen kicsit az, hogy férfi hajlamos jóval fiatalabb nővel túlságosan gondoskodó lenni, emiatt a nő esetleg nem érezheti magát egyenrangú társnak, de ha a nő engedi hogy gondoskodjanak róla, annak a férfi csak örül, természetesnek veszi, hogy neki bizonyos dolgokban többet kell nyújtania, mint egy a nővel egykorú férfinak.

45 évesen már hajlandóak vagyunk keményen pedálozni, egy 25-30 körüli nő kegyeiért. Ha csak nem vagyunk nagyon tehetősek, nem érezzük természetesnek azt, hogy "jár" nekünk a fiatal nő, ezért ha olyan fiatal nő elfogadja közeledésünket, aki külsején kívül egyéb szempontból is értékes (kultúrált, meg lehet jelenni vele, jó természetű...), akkor azt megbecsüljük.

Megjegyzésként még annyit, hogy 80 éves férfiaknak is jobban tetszenek a fiatal nők, mint a vele egykorúak.

36F

2014. márc. 21. 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

"Egy 45-50 éves férfi a testén kívül mást is szerethet egy 25-30 éves nőben?"

IGEN. Szopó technikáját is szeretheti! :)

2014. márc. 21. 09:10
 16/23 anonim ***** válasza:
De van még egy fontos dolog, ami a kortól független, az pedig a kémia. A vonzódás, ami kell minden kapcsoalthoz. Azt kell ,hogy érezd.
2014. márc. 21. 09:22
 17/23 A kérdező kommentje:

12-es: hol fröcsögés a feltételezés, hogy az 50 felé hajló férfiak számára bizony "menő" egy huszonéves barátnő? szerintem tök természetes, hogy megfordulnak az ember fejében ilyen gondolatok, kételyek, mint amiket leírtam.

a pénzére nem hajthatok, mivel az nincs. nagyságrendekkel jobb az én anyagi helyzetem.

valamiért nekem az idős pasik jönnek be, a gyerekem apja is hasonló korú, mint a szóban forgó férfiú, de akkor még helyén volt az önértékelésem, nem agonizáltam azon, hogy mit lát bennem és mit nem.

"természetesen, ha nem feküdnél le vele, azonnal megszűnne a körberajongás és a bókok, és dobna a francba."

Ez fura érv. Ha nekem bejönne egy hapsi, aki nem akar lefeküdni velem, mert én nem kellek neki, én is hamar leakadnék róla. Nem az a természetes hogy a viszonzatlan viszonyokon túllépünk?

2014. márc. 21. 09:55
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Van a férjemnek egy 50 éves barátja, aki szintén fiatal lányokra, 30 alattiakra bukik. Volt is egy 25 éves barátnője, mikor nem volt ott, előttünk úgy hívta, hogy az "Ovis". Megkérdeztem, hogy miért nem egy hozzá illő nőt keres magának. Kiderült, hogy a korban hozzá illő nőknek nem tudja azt nyújtani, amit egy férfinak kell, a húszon éves nőnek meg ugye elég, hogy jó legyen az ágyban, a bókok, a süket duma, a rizsa. Ehhez társul még a kapuzárási pánik is, büszke rá, hogy 50 évesen még kell a fiatal nőnek.

10 év múlva ha jól tartod magad, Te még mindig egy csaj leszel, aki találhat magának akár egy 30 éves fiút is, sokan ebben a korban akár szülnek is (egyre többen), a pasid meg már 60 éves öreg, nyugdíjas lesz. Hát, meggondolnám a helyedben, hogy mennyire alapoznék erre a kapcsolatra.

2014. márc. 21. 10:49
 19/23 A kérdező kommentje:

igen, pont ettől a hozzáállástól tartok én is, amit az utolsó írt le.

amúgy nem tervezek hosszútávra, ezért nem zavar, mi lesz 10 év múlva.

2014. márc. 21. 10:58
 20/23 anonim ***** válasza:

"Kíméletlenül őszinte leszek, te kérted: természetesen, ha nem feküdnél le vele, azonnal megszűnne a körberajongás és a bókok, és dobna a francba. Bármelyik dekoratív és vele lefeküdni hajlandó huszonéves bejönne neki helyetted."

ezt szeretném megcáfolni, nekem 20-28 éves koromig voltak 40-47 éves barátaim, 1,5-2 éveket voltam velük, miután megszünt részemröl a testi vonzalom, nem feküdtem le velük, ök ezt megértették és a tenyerükön hordtak továbbra is.. bemutattak otthon, gyerekeknek stb. (az egyik férfi egy matematikus volt, a másik jol menü vállalkozo, a harmadik egyetemei tanár stb. szoval nem az a tipikus 40-50es férfiak, akik egyik kocsmábol a másikba esnek a -friss husért-)

most 32 éves vagyok, a nai napig havi szinten keresnek ezek a férfiak vagy emailben, vagy telefonon..ráadásul kettö még az esküvömön is ott volt.

sok mindenben lehetett rájuk számitani, és ez oda-vissza müködött (az egyiknek a fiának egy grafikusi munkát adtam, a másiknak a lányát meg rajzolni tanitottam..) szoval nem feltétlen csak a testedért szerethet egy idösebb férfi.

2014. márc. 21. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!