Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehet babám,...

Hány éves kortól lehet babám, hogy én dönthessem el kell-e? Hány évesen lehet elköltözni, hogy a szülők ne tudjanak bele szólni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én kb fél éve költöztem el,akkor még csak 15 éves voltam,szeptember végén töltöttem a 16ot. anyám itt meg ott jelentgetett fel,de nem volt semmi haszna 1. mert voltak jó ismerősök 2. mert amúgy sem tehetett volna semmit mert ellátni nem tudott,és rosszul bánt velem(és mai napig rosszul bánik öcsmmel is.) Ha indokolt,azaz nincs kaja rosszul bánnak veled,lépj le,de ha nem igy van akkor maradj(ja és miért is akarsz lelépni???)
2009. dec. 16. 16:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Ez megy.

Nincs kaja, nem törödik a 2 másik testvéremmel. Veszekedés megy. Tiltanak a barátomtól. Szoktak verni. (Szíjjal.. stb) Itthon anya nem takarít, van hogy az öcsém haza jön suliból nincs kaja! Unom.

2009. dec. 18. 02:46
 13/16 anonim ***** válasza:

akkor,de csak ha van hova, menj el.nagyszülő,nagybácsi,bármi,esetleg ha van párod és vállalja,akkor oda.de szerintem nem szülj még! fordulj gyámügyhöz. ha megmondod(akár privátban) hogy hol laksz,akkor tudok talán segíteni.

előző voltam.

2009. dec. 18. 06:54
 14/16 A kérdező kommentje:

Szűlni még nem akakrok... Élem először a kis életem..

Párom viszont van, ő is azt akarja, hogy oda menjek, de úgy tudjuk, hogy 16 éves korban elmehetek itthonról oda, de viszont nem vagyok 18.. Szóval állítólag, 16 évesen elmegyek akkor a rendőrök nem hozhatnak haza csak ha menni akarok..

Ez igaz?

2010. jan. 6. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
igen igy van csak nagykorúval kell együtt élned.
2010. febr. 1. 12:41
 16/16 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.. 2 éve vagyok a barátommal.. a barátom 20 éves!!! Szeretjük egymást és megkérte a kezem, de elvenni csak 16 évesen tud.. És van munkája ami másfél éve megvan.. Albérlete van.. 2 szobás lakás.. be van rendezve.. tudunk főzni.. anyukámék vernek.. Rendőrségi ügyünk is van egy csomó.. és akarjak itt maradni mikor amott jobban szeretnek??
2010. jún. 17. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!