Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez neveletlenség volt anyósékk...

Ez neveletlenség volt anyósékkal szemben?

Figyelt kérdés

Már nyolc éve vagyunk együtt a párommal. A szülei közölték velünk (leendő mennyel és a két vővel ) a kapcsolatok elején, hogy akkor tegeződünk, ha majd unoka lesz. Engem ez nagyon bántott, hiszen ez úgy érződött nekem, akitől utoljára születik az unoka, hogy kivételeznek és nem tekintenek a család tagjának, majd ha szülök (nem tudom, hogy mit szóltak volna, ha mondjuk nem akartunk volna gyereket...). A lényeg az, hogy most jön az unoka és felajánlották, hogy tegeződjünk. Én azt mondtam, közel szó szerint, hogy "Köszönöm inkább nem. Ha 8 évig nem volt olyan a kapcsolatunk, hogy tegeződjünk, akkor ne az unoka miatt változzon ez meg."

Ez pont ma történt. Én nem megbántani, ne adj Isten megsérteni akartam őket, csak megtiszteltem anyósomékat az őszinteségemmel. Mit gondoltok, ez neveletlenség volt? Esetleg megbánthattam őket? Nekem hosszú évekig bántó volt, hogy a sógornőmék párjai tegezhették őket, én nem, mintha nem lennék családtag. Egyébként is, mivel én vagyok a legfiatalabb és egyetlen meny vagyok, emiatt mindig én vagyok anyóséknak a "kislány", nem ritka, hogy az én véleményem semmit nem számít, mert "még fiatal vagy, nem tudhatod". Általában ez az érv a vitáknál.

Szóval: egy szó, mint száz: neveletlen voltam? Nem akartam őket megbántani, csak ez a tüske már évek óta bennem van.

2009. dec. 15. 16:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek veled, szerintem igazad volt :)

Kíváncsi vagyok, hány nő merte volna megtenni ezt... de szerintem jogos volt.

2009. dec. 25. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!