Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek, illetve...

Most mit tegyek, illetve megtegyem-e?

Figyelt kérdés

Lehet hogy hosszú lesz, d e a lényeg hogy fél éve gyűrűs menyasszony vagyok. Nagyon szeretem a párom, elsősorban a lelke, belső tulajdonságai miatt. A leendő anyósomék is normálisak...és hát az após egy magas, 48 évesen is nagyon vonzó, sármos férfi. Sok nővel megcsalta már a feleségét, erről az anyós is tud, de okos aszony , és inkább hallgat róla, tudja a férje úgyis visszamegy hozzá. DE, itt kezdődik az én problémám. Pár hete valósággal beleélem magam abba, hogy még házasság előtt elcsábulok az apóstól. Csak egyszer, próbaképpen, hogy milyen egy ilyen sármőrrel? Kérlek, most ne gyertek azzal, hogy én egy cafka vagyok, meg nem is szeretem a párom stb... De igen is szeretem, főleg a lelke miatt (külsőleg nem hasonlít az apjához). Amúgy nem járunk hozzájuk hetente, max. havonta, és esküvő után 250 km-rel arébb fogunk lakni tőlük. (szüleim odaadják a nagymamám házát) szóval nem lesz nagy kísértés utána, és csakis egyszer akarom, az apósnak meg mindegy , gondolom, senkiért nem volt eddig se hajlandó felrúgni a házasságát.

Bolond vagyok? Vélemények???

2009. dec. 15. 13:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha ez igaz,amit írtál,akkor ne menj hozzá a párodhoz,hanem hagyd el,mert te tuti,hogy egyáltalán nem szereted!!!
2009. dec. 15. 15:03
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én teljesen megértelek, és tisztellek azért, mert őszintén kimondod a vágyaidat. Én is voltam ilyen helyzetben, igaz nem apósjelölttel, de mai napig megborzongok, ha meglátom az illetőt. Szerencsére ritkán találkozunk.

Én nem tettem meg, pedig lehetett volna, de nem is bánom, hogy nem éltem a lehetőséggel. Szerintem ne tedd meg, maradjon egy illúzió, ne rontsd el azzal, hogy utánna lelkiismeretfurdalás miatt nem fogsz tudni a párod szemébe nézni. Idővel, úgyis rájössz, hogy nem érte meg, és csak rossz emlék lessz, amit jobb lenne elfelejteni.

A te döntésed.

2009. dec. 15. 17:15
 23/25 anonim ***** válasza:

hát figyelj.

szomszédomnak ugyanez a problémája,és miután azt csinálta az apósával,nekik adták a házat.

beszélgess vele,és kiderül

2009. dec. 15. 17:34
 24/25 anonim válasza:
61%

Szerintem te csak el akarod vetetni magad valakivel,hogy mondhasd hogy házas vagy...

amugymeg miből gondolod,hogy apósod lefeküdne veled?

A saját fia menyasszonyával???

Ha igen mindketten megéritek a pénzeteket...

HA ennek a a puszta gondolata is megfordul a fejedben,akkor nem szereted a párodXD

2009. dec. 15. 21:33
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát én csak annyit tudok írni erre, hogy hagyd el a párod, mert nem szereted. Ha nem teszed lelkiismeret furdalástól nem kell tartanod, hogy szét tetted a lábad apósnak, mert akinek ez eszébe jut annak nincs lelkiismerete.

Remélem azért azt tudod, hogy az após külseje és a párod belsőtulajdonsága nem vegyíthető?

Gáz volt ahogy leírtad mit szeretsz a párodban akinek a "gyűrűs menyasszonya" vagy. Nem is szereted igazán. Igaza lehet az egyik válaszolónak, hogy csak el akarod vetetni magad.

2009. dec. 15. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!