Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek, illetve...

Most mit tegyek, illetve megtegyem-e?

Figyelt kérdés

Lehet hogy hosszú lesz, d e a lényeg hogy fél éve gyűrűs menyasszony vagyok. Nagyon szeretem a párom, elsősorban a lelke, belső tulajdonságai miatt. A leendő anyósomék is normálisak...és hát az após egy magas, 48 évesen is nagyon vonzó, sármos férfi. Sok nővel megcsalta már a feleségét, erről az anyós is tud, de okos aszony , és inkább hallgat róla, tudja a férje úgyis visszamegy hozzá. DE, itt kezdődik az én problémám. Pár hete valósággal beleélem magam abba, hogy még házasság előtt elcsábulok az apóstól. Csak egyszer, próbaképpen, hogy milyen egy ilyen sármőrrel? Kérlek, most ne gyertek azzal, hogy én egy cafka vagyok, meg nem is szeretem a párom stb... De igen is szeretem, főleg a lelke miatt (külsőleg nem hasonlít az apjához). Amúgy nem járunk hozzájuk hetente, max. havonta, és esküvő után 250 km-rel arébb fogunk lakni tőlük. (szüleim odaadják a nagymamám házát) szóval nem lesz nagy kísértés utána, és csakis egyszer akarom, az apósnak meg mindegy , gondolom, senkiért nem volt eddig se hajlandó felrúgni a házasságát.

Bolond vagyok? Vélemények???

2009. dec. 15. 13:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Megtegyed-e? Ne! Sőt a legjobb, ha az álmaidból is kiűzöd, mert az agyadra fog menni ez a hülyeség.
2009. dec. 15. 13:42
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

pfff te bolond vagy de tényleg. Elment a maradék eszed is? Nézd már meg mit írtál? Ha ez kiderülne, úgy kidobna a család mint a sipirc, főleg a leendő férjed. Undorító!

Amugy: milyen válaszokat vársz ha ilyen gyök2 kérdést teszel fel. Éld az életd rendesen. De rég rosz, ha már a házaság kapujában elcsábulsz, ráadásul az apósodba.

2009. dec. 15. 13:44
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Ha neked esküvő előtt kell egy öregecske sármőr, akkor keress egy másikat, aki nem a leendő apósod.
2009. dec. 15. 13:45
 14/25 anonim ***** válasza:
88%

Igen bolond vagy 100%. Ilyen sok elképesztő dolgot egyszerre általában csak a Máúnika sóóó szereplőitől hallani.Úgy látszik a család sem 100as erkölcsileg, ha neked is ilyen ötleteid támadnak, azt hiszem jó helyre házasodtál...kellemes családi gruppen-t a továbbiakban

-.-

2009. dec. 15. 13:49
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

de igen. cafka vagy.

sőt: r.banc.

digasd meg magad, aztán hátha elhagy a vőlegényed, kiedrül az egész, és éghetsz mindenki előtt, mint a rongy.

hányok az ilyen emberektől

2009. dec. 15. 13:49
 16/25 A kérdező kommentje:
azért csak stílusosan a válaszokkal, megértem a lényeget így is :(( Vegyétek úgy, hogy hüleség volt a kérdés...Szép napot mkinek!!
2009. dec. 15. 13:53
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

Igen engem is ez lep meg,"Nagyon szeretem a párom, elsősorban a lelke, belső tulajdonságai miatt."..Külsőleg nem jön be csak az após??Ez nem lesz jó házasság,ha az esküvő előtt is magadat győzködőd,hogy szereted a vőlegényedet de csak a lelkét..Vagyis nem vagy oda érte mert nem tetszik neked,de nem dobhatom hisz nemsokára esküvő!!!

Tudod a barátnőim nem értik miért élek együtt a párommal.Igaz tök jó fej(kedvelik nagyon),humoros,és udvarias,de voltak előtte sokkal jobb képűbb fiúk is akikkel jártam.Igen a párom több mint 100 kg,kopaszodik(pedig csak 29 éves)kiálló fogai vannak,és nagy feje is.DE ÉN ÍGY IMÁDOM! Az én szememben ő legjobb képűbb,legsármosabb pasas akit valaha is láttam!Én nem azt látom,hogy 100 kg hanem azt,hogy amikor hozzá bújok erősnek érzem,aki meg tud védeni!Én nem azt látom,hogy nagy feje van,hanem ,hogy mennyire okos ember,szinte bármiről lehet vele beszélgetni..Én nem azt látom,hogy kopaszodik,hanem,hogy ápolt ember,és csodaszép szürkészöld szemei vannak,és imádom ahogy rám mosolyog,mert úgy érzem az ő szemében én vagyok a világ legszebb asszonya!!!Az meg külön kincs,hogy nem múlik el egy nap anélkül,hogy ne udvarolna,hogy ne nevessek...

Ez a szerelem,és ha te más embert tartasz sármosnak,de a vőlegényed csak lelkileg jó akkor inkább ne is menj hozzá..

2009. dec. 15. 13:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el: [link]
2009. dec. 15. 13:54
 19/25 anonim ***** válasza:
85%

Te nem vagy normális! Égned kellene a szereletől, nem pedig apósod után epekedni. Az após ilyen szempontból tabu kellene, hogy legyen. Én rövid uton röptetnélek, ha a vőlegényed lennék és szégyellném, hogy valaha is szóba álltam veled!

27/F

2009. dec. 15. 13:55
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

áhahahah szval hülyeség a kérdés o_O Tehát szórakozol, unatkozol.

Tudod mit, vegyél inkább egy WOW kártyát, de ne fáraszd itt az embereket.

2009. dec. 15. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!