Mert erzem ugy, hogy ha kart okozok magamban, megszabadulok egy csomo lelki nyomastol?
"Talán foglald el magad hasznos dolgokkal, és ne csak önsajnálat legyen az életed része."
Én szívesen elfogadnám magam, ha tudnám, hogy kell. Mert elárulom, hogy nem úgy, hogy most nagyon elhatározom, hogy holnaptól kezdve baromira el fogom fogadni magam. Úgyhogy várom a részletes leírást, szerintem sokakat érdekel még:)
Nagyon gyakran érzem magamat nyomottnak. Semmit nem csinálnék, csak elmennék a világból. De nagyon sok különórára járok és ez segít olyankor kikapcsolni. Nekem nem a családban vannak konfliktusaim ez igaz, de nagyon nehezen illeszkedek be más helyekre, és ez borzasztóan nyomaszt nap mint nap. De próbálok pozitívan gondolkozni. Ami sablonosan hangzik, de egyre többször sikerül, úgy rálátnom a dolgokra, hogy nem szenvedek akkora lelki bajt. Megkeresem én miben tudnék változtatni az adott helyzeten. Vannak változások,(amiktől jobb) és remélem lesznek is.
Neked is ezt tudom tanácsolni.
Ok, de milyen családi veszekedések. Írj le helyzeteket. Fogalmazd meg, pontosan mi teszi ezt veled. Milyen konkrét szituációk. És mi történik ilyenkor benned.
Ez neked is segíthet és lehet jobb válaszokat is kapsz.
Ha kimondunk dolgokat, akkor annak az éle valahogy eltompul sokszor, kicsit oldódik.
"A kérdező kommentje:
csaladi veszekedesek"
Pedig ezt kell megoldanod, vagy elkerülnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!