Szakítás utáni első napokat hogyan lehet megkönnyíteni?
Hogy ne remegjen a gyomrom a nap 24 órájában, hogy ne kapjon el a sírás folyton, hogy ne járjanak a gondolataim folyton a páromon.
Tudom, kössem le magam, de mit tegyek olyankor, ha nincs sok ismerősöm? Mi legyen az üres órákkal, mikor egyedül vagyok otthon?
Boldog karácsony lesz idén....
Ez a probléma.
Hogy a párom egy fantasztikus ember és egyáltalán nem bunkó.
Tisztességes úton vált el tőlem, nem is másik nő van a dologban, ezért fáj még inkább, hogy ugyanaz az ember, aki eddig volt, akit nagyon szeretek.
Csak részéről elmúlt a szerelem, a szeretet nem elég neki és ezt őszintén elmondta.
Én is azt mondom, hogy próbálj emberekkel beszélgetni, ismerkedni. cset, msn stb, ha nem akarsz kimozdulni...
de nekem pl segített anno, ha kiírtam naplóba magamból a dolgokat...
21/L
Nem igazán értem, hogy ez miért vigasztaló szerinted, hogy biztos van a háttérben valaki. Miért olyan biztos? Szerintem baromság az, hogy meg kell a másikat utálni szántszándékkal a szakítás után...
Kérdező, barátnők? Biztos akad legalább egy olyan, aki szívesen elmegy veled ide-oda, ne ülj otthon szerintem, vagy ha mégis, akkor a naplóírás jó ötlet.
El tudok menni néha, na de nem minden nap.
És már 2-3 óra egyedüllét is borzalmas.
Ma is arra keltem fel, hogy rögtön rám tört a sírás.
Már csak az alvás elviselhető, bár ott meg jönnek az álmok...
Tudom, az idő...de addig is mit tegyek? Talán semmit sem lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!