Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás utáni első napokat...

Szakítás utáni első napokat hogyan lehet megkönnyíteni?

Figyelt kérdés

Hogy ne remegjen a gyomrom a nap 24 órájában, hogy ne kapjon el a sírás folyton, hogy ne járjanak a gondolataim folyton a páromon.

Tudom, kössem le magam, de mit tegyek olyankor, ha nincs sok ismerősöm? Mi legyen az üres órákkal, mikor egyedül vagyok otthon?

Boldog karácsony lesz idén....

2009. dec. 15. 00:22
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Meny el egy buliba és flörtölj, igyál légy a haverokkal. Ha nincs sok ismerősöd akkor is keres egy bulit, menj el egy uszodába, múzeumba, vagy csak ülj fel egy vonatra és irány egy karácsonyi vásár.
2009. dec. 15. 01:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Kitarás lesz sokkal jobb is. El fog múlni tapasztalat kár sírni egy bunkóért.
2009. dec. 15. 01:01
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez a probléma.

Hogy a párom egy fantasztikus ember és egyáltalán nem bunkó.

Tisztességes úton vált el tőlem, nem is másik nő van a dologban, ezért fáj még inkább, hogy ugyanaz az ember, aki eddig volt, akit nagyon szeretek.

Csak részéről elmúlt a szerelem, a szeretet nem elég neki és ezt őszintén elmondta.

2009. dec. 15. 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
próbáld megnyugtatni Magad. Gondold végig, helyes döntés volt-e...
2009. dec. 15. 01:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy próbálj emberekkel beszélgetni, ismerkedni. cset, msn stb, ha nem akarsz kimozdulni...

de nekem pl segített anno, ha kiírtam naplóba magamból a dolgokat...

21/L

2009. dec. 15. 01:05
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Gondolj arra, hogy ő nem sír te utánad nem szeretet vagy nem szeret már. Nem éri meg hogy sírjál és rágondolj légy büszke nő!Amúgy meg szerintem hidd el van ott a hátérbe másik nő ne áltasd magad. Tudom rosszul esik ez,de ez van.Ha nem lenne másik nő a háttérben akkor nem hagyott volna ott téged ezt hidd el.Nem találtad meg még az igazit,de el fog az jönni hidd el. Nem Ő volt az. Ez biztos mivel az igazi nem hagyott volna el senkiért semmiért sem.Most biztos le fogsz adni egy pár kilót ami számodra jól jön ismerkedés terén.Tudom semmi kedved hozzá de muszáj lesz az önsajnálat nem segít semmit. Valahol téged is vár valaki ha otthon maradsz és sírsz nem fogod megtalálni a boldogságot.
2009. dec. 15. 10:35
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó küldő én voltam 24 éves fiú
2009. dec. 15. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy ez miért vigasztaló szerinted, hogy biztos van a háttérben valaki. Miért olyan biztos? Szerintem baromság az, hogy meg kell a másikat utálni szántszándékkal a szakítás után...

Kérdező, barátnők? Biztos akad legalább egy olyan, aki szívesen elmegy veled ide-oda, ne ülj otthon szerintem, vagy ha mégis, akkor a naplóírás jó ötlet.

2009. dec. 15. 11:02
 9/9 A kérdező kommentje:

El tudok menni néha, na de nem minden nap.

És már 2-3 óra egyedüllét is borzalmas.

Ma is arra keltem fel, hogy rögtön rám tört a sírás.

Már csak az alvás elviselhető, bár ott meg jönnek az álmok...

Tudom, az idő...de addig is mit tegyek? Talán semmit sem lehet tenni.

2009. dec. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!