Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire lenézendő,...

Tényleg ennyire lenézendő, hogy férjem román?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim és a szüleim is az utóbbi időben egyre jobban rá vannak szállva arra a témára, hogy miért kellett ilyen hülyeséget csinálnom, hogy román férjem van. Előbb-utóbb meg biztos az lenne a vége, hogy otthagy. Pedig egyáltalán nincs rá okuk utálni őt, attól még ő is ugyanolyan ember. Akárhányszor próbáluk velük beszélni erről, mindig megsértődnek.
2014. márc. 14. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy magatokból ill. a környezetetekből indultok ki, ahol a romániai magyar román, a szlovákiai magyar tót...stb.

A kérdező a férjéről beszél. Valószínűleg, ha romániai magyar lenne, akkor azt írta volna, hisz ki tudhatná jobban, hogy nem mindegy.

Én is szlovákiai magyar vagyok, higgyétek el tudom.

A kérdésem, hogy nem mindegy-e pedig arra vonatkozott, hogy ha szeretik, becsülik, tisztelik egymást, akkor a kapcsolat szempontjából teljesen mindegy, hogy román, szlovák, angol, francia az illető.

Az, hogy egy házasság magyar-magyar, még korántsem biztos, hogy elég a sikerhez, ha a felek nem törődnek egymással megfelelően.

2014. márc. 22. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

bezzeg ha roma lenne,már itt is kapnád az ívet,hogy milyen idióta vagy,és majd jön a családja kirabolni,megverni,megalázni stb

Ezzel félreértés ne essék,nem a romákat védem sőőőőt, csak azt akarom mondani ,hogy játszák most itt az álszentet a hozzászólók. De ez csak azért van,mert nyilván románokkal nincsen tapasztalatuk.

Egyébként ha jól megvagytok a férjeddel,akkor mondd meg nekik,hogyha csak utálkozni tudnak,akkor inkább ne keressék a kapcsolatot veletek.

2014. márc. 22. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A Kárpát-medencében olyan sok nép koncentrálódott a történelem folyamán, hogy szinte nincs olyan família, amelyikben ne lett volna, vagy lenne keveredés.

Ha megkapirgálod anyukád és apukád ágát, akkor előfordulhat, hogy szász, osztrák, horvát, kun, székely, szerb, sokác, bunyevác, örmény, sváb is van az őseik között.

A poén kedvéért a helyedben szépen csöndben utánakurkásznék, aztán elébük tenném a família genetikai térképét, hadd rágódjanak rajta. :-)))

2014. márc. 22. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok

A bátyám egy román nőt vett feleségül. Nem azért utáljuk, mert román, hanem azért, mert egy ordas nagy kva, aki ott csalja a bátyámat, ahol csak tudja, nagyon csúnyán bánik vele.

Amúgy Téged befogad-e a férjed családja?

2014. márc. 22. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg a barátnőm cigány. Akinek nem tetszik, ne nézzen rá, ennyi. :)

Emberileg jóval több, mint az őt ok nélkül becsmérlő "nagymagyarok".

Ugyanezt tudom mondani férjeddel kapcsolatban is. Nem ismerem férjedet, de így látatlanból is biztos, hogy emberileg sokkal több, mint az őt pusztán származása miatt szidó "emebrek".

"Előbb-utóbb meg biztos az lenne a vége, hogy otthagy."

Mert ugye egy magyar soha nem hagyja ott, és nem is csalja meg a feleségét, igaz? Annyira "szeretem" az ilyen érveléseket.

Neked meg csak annyit tudok javasolni, hogy ne foglalkozz velük. Ne próbáld velük megértetni, mert ahhoz túl primitívek és korlátoltak, hogy ezt megértsék.

2014. márc. 22. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!