Tényleg ennyire lenézendő, hogy férjem román?
Nem lenézendő senki származása. A szüleidet állítsd le, soha ne engedd, hogy elkezdjék a litániát a férjed származásáról.
Ne is akarj beszélni velük erről.
de majd ha eljön a _____énnn megmondtam----------
és tuti hogy lesz ilyen. (ha román ha magyar ha német)
4-es nem mindegy?
Kedves Kérdező, ne törődj senki véleményével, a lényeg hogy szeressétek egymást!
Elég baj, hogy ez alapján ítélik meg, holott már házasok vagytok. Az én barátom is román, én magyar vagyok, nem beszéljük egymás nyelvét, külföldön ismerkedtünk meg, két éve vagyunk együtt. Nálunk semmi gond nincs a családdal, inkább az volt a vicces, amikor a haverjai megtudták, hogy magyar vagyok, sokat viccelődtek, de senki nem bélyegez meg minket az állampolgárságunk alapján.
Elég sok nemzet tagjaival dolgoztam együtt, tényleg vannak tipikusan ilyenek, meg olyanok és én sem kedvelem a "tipikus" románokak, ahogy ő sem (bármilyen furcsa is ez), de nagyon szemellenzős annak a hozzáállása, aki az állampolgárság alapján ítéli meg a másikat.
Kedves 6!
Kérdés szempontjából MINDEGY.
De lényegi szempontból pedig egyáltalán NEM MINDEGY, hogy valaki román, vagy romániai magyar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!