Miért ítéli el anya, hogy román a barátom?
Azért mert Román.Én is elítéllek:D
Na és akkor?Te dolgod..
Az enyém is román, pedig magyarországi magyar vagyok, nálunk nincs ilyen probléma. Esetleg a romániai magyar területeken jobban el tudom képzelni ezt a problémát.
Amúgy meg majd ha megismeri, megszereti. Ha meg nem, az biztos nem amiatt lesz, hogy mi van az útlevelébe írva.
Román állampolgár de magyar nemzetiségű, vagy román állampolgár és román nemzetiségű? Csak mert Magyarországon ezeket nagyon tudják kavarni.
Végül is teljesen mindegy...Nekem vannak román ismerőseim és egy-egy különb mint egyik-másik magyar...Nem lehet általánosítani.
Nyilván ha nem lenne kedves, rendes és a magyarok ellen lenne és durva nacionalista te sem állnál le vele.
Mi baja van a szüleidnek?
Én egy erdélyi magyar lány vagyok és az első nagy szerelmem egy román fiú volt. Tudom, hogy rosz érzés ha mások bele szólnak az életedbe. Tudod nálunk is az volt a gond, hogy a nagy "román" barátai nem nézték jó szemmel, hogy mi szeretjük egymást és az én nagy "magyar" rokonaim sem. Bár anyum nem szólt bele és az ő szülei sem, ha jól tudom. Mégis a távoli rokonok és barátok mind a két részről azon dolgoztak, hogy mi szakitsunk. És végül sikerült is nekük elérni...
Szerintem, ha valóban szereted akkor ne hagyd , hogy mások bele szóljanak. Mert mi már rég , hogy szakitottunk a román barátommal, de még mindig őt szeretem és utánna akikkel jártam nem tudták feledtetni őt.
Kívánom, hogy legyen neked több szerencséd mint nekem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!