Mit gondoltok? A barátommal szinte soha nem tudunk normálisan beszélni msnen, mivel mindig játszik.
A játéknak semmi köze a gyerekséghez, kikapcsolódás. Ha a barátod olyasmit csinál, ami jólesik neki, és te azt gondolod, hogy minden ideje a tiéd, akkor egy önző tyúk vagy. Velem is ugyanezt csinálta a volt barátnőm. Ha online voltam, akkor csak vele beszélhettem, mintha a lehetőség egyben kötelesség is lenne. Bezzeg ha ő akart mást csinálni...
Egyes lányokra jellemző, hogy képtelenek felfogni, hogy egy kapcsolatban is szüksége van mindkét félnek szabadságra.
Kérdező, legyél már te is önálló, biztos vagy benne, hogy játszik? Miből gondolod, látod? Mi van, ha mondjuk filmet néz, vagy esetleg tanul, vagy dolgozik valamin, vagy bármi, ami leköti az idejét, és nem tud odafigyelni a villogó ablakra?
Találkoztok és olyankor minden figyelme a tiéd, gondolom, de nem csak te vagy a világon, vannak barátai, van tanulnivalója vagy munkája (vagy mindkettő), és kell, hogy legyen idő a játékra és egyébre, amikor kikapcsolhatja az agyát és nem figyel senki és semmi másra. Ezekre minden embernek szüksége van.
Van egy ismerősöm, akinek van egy gyönyörű kutyája, és van, hogy úgy viszi le a kutyát sétálni este, hogy az msn-t bekapcsolva hagyja, csak átállítja az állapotot.
Te se lógj állandóan a neten, keress más elfoglaltságot is. Nem is tudom, pl. olvass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!