Együtt legyek úgy valakivel hogy nem vagyok szerelmes belé? 27/N
Kérdező: honnan tudod, hogy nincs a világon más olyan "végtelenül rendes" férfi, akit netán szeretni is tudsz? Sehonnan :)
Attól, hogy egyben csalódtál, még ne add fel a reményt. Ilyen fiatalon butaság elvesztegetni az éveidet, ha nem is érzed jól magad ebben a kapcsolatban.
Lehet, hogy az kéne, hogy ez a rendes férfi jól elhagyjon, na akkor talán kezdenéd értékelni...persze utólag.
Át kéne gondolni, hogy mit is akarsz és annak megfelelően cselekedni!
(Néha tényleg az az ember érzése, hogy bizonyos nőknek semmi sem jó!)
Az ilyen kérdések azért kissé motiválják egyébként az urakban azt a gondolatot, hogy nem szabad (!) túl rendesnek lenniük...
Sajnos én magam is "Bobby Ewing" vagyok, de azért néha próbálok piszkálódni legalább. :D
29F
Komolyra fordítva a szót, nem értem, ha "nem tudsz rá úgy fölnézni, mint férfira", akkor miért kellett ebbe így belebonyolódni.
Tényleg gondold át, hogy mit is akarsz, mit is vársz el és azt is, hogy reálisan mit lehet egy élő embertől elvárni!
(Elképzelhetőnek tartom, hogy a férfi túl rendes (!) veled, túlzottan félti a kapcsolatot, túlzottan ragaszkodik és ez nem férfias. "Who cares losts control the relationship." Lehet, hogy túlzottan örül a kapcsolatnak és szeretne már egy állandó társat, miközben nem tartja magát elég sokra. Lehet, hogy egyszerűen túlzásba esett, hogy a "tenyerén hordoz", mert lehet, hogy nem szolgáltál erre rá. Már bocsánat érte, de lehet, hogy ez a gond.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!