Együtt legyek úgy valakivel hogy nem vagyok szerelmes
belé? 27/N
Figyelt kérdés
Három hónapja vagyok együtt egy végtelenül rendes pasival. Mindent megkapok tőle, szeret, tisztel, megbecsül a tenyerén hordoz, csak az a nagy baj, hogy nem vagyok szerelmes belé, ha nem vagyok vele nem hiányzik. Több éve volt egy nagy szerelmem, akik elhagyott és többen mondták hogy becsüljem meg őt, de nem tudok rá úgy nézni mint férfira. Ugyanakkor tartok attól, hogy ha megint jönne egy olyan akit nagyon szeretek, akkor megint pofára esek. Mi a helyes ilyenkor? Mi alapján döntsek? 27 éves vagyok és egy olyan pasival akarok majd egyszer összeházasodni és gyereket vállalni, akit szeretek mint férfit. Tudom, hogy a szerelem elmúlik, de a mostani párom egyszerűen nem érdekel mint pasi.
Együtt lehetsz vele, de mindenképpen mondd meg neki, hogy nem érzel iránta semmit!
Így tisztességes... ráadásul nagyon összetörnéd különben, amikor majd otthagyod.
Amúgy tényleg létezik ilyen: azért nem jött az "isteni szikra", mert nagyon hasonló az immunrendszeretek és a nők ezt kiszagolják (és így nem jó nekik).
Ne erőltesd, nem érdemes. Keresd azt, aki tényleg hozzád illik.
2014. márc. 14. 09:07
12/25 anonim válasza:
Kérdező,neked kell tudnod, hogy 27 évesen van-e még szabadidőd,sőt szabad éveid, amit elfecsérelhetsz olyan személyekre, akikkel sosem lesz igazi boldog kapcsolatod.
Nekem 4+2 évem ment el erre, igaz 24 éves koromig. Azóta úgy vagyok, hogy többet már nem szeretnék elcs*szni, mert már boldog kapcsolatot akarok és családot szeretnék alapítani.
2014. márc. 14. 09:13
13/25 anonim válasza:
Az nem baj, ha nincs rózsaszín köd, meg ész nélküli mindent elsöprő szerelem. A szerelemnek is vannak szerintem fokozatai. De az alap, hogy vonzódj hozzá, hogy izgalomba hozzon, hogy hiányozzon, ha nincs veled.
Nekem egy "sima" barát is hiányzik, ha nem találkozunk egy ideig. Szóval nagyon fura, ha épp a párod nem hiányzik.
Szerintem így semmi értelme.
2014. márc. 14. 09:16
14/25 A kérdező kommentje:
Igen, pont erről beszélek. :) Nem azt mondom, hogy olyan szerelmes legyek mint egy tini, hanem a vonzódás meglegyen, a hiány ha nincs velem..
2014. márc. 14. 09:18
15/25 anonim válasza:
De miert kezdtel kapcsolatot olyannal, akibe meg csak szerelmes sem voltal? En mar ezt sem ertem.
2014. márc. 14. 09:19
16/25 anonim válasza:
A kettő közötti kell. Aki szeret is, és nem tartasz tőle hogy otthagy, de aki neked is izgalmas. Nem lehet olyan mellett boldogan élni, aki egyáltalán nem vonzó, és olyan mellett sem, akire nem biztos hogy számíthatsz.
2014. márc. 14. 10:14
17/25 anonim válasza:
Az intenzív szerelem tényleg elmúlik pár év alatt, de egy elmúlt szerelem nem ugyanaz, mint amikor nem is volt soha. Nagyon nagy terhet vennél a nyakadba ha ezzel a férfival maradnál, és neki még rosszabb lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!