Szerintetek normális ebben a társadalomban az egy nő egy férfi kapcsolat?
Normális, ez mondjuk nem is kérdés...
A házasság meg nem kötelező, ha nem tűnt volna még fel, ahogy a monogámia sem, és az ellenkező nem szeretése sem.
Ha akarsz, élhetsz együtt több emberrel is, csak egyezzenek bele ;)
Mások életéhez meg semmi közöd.
" 36 éves vagyok és boldog a magánéletem, nem vagyok kisfiú :D "
Én a helyedben nem dicsekednék ezzel. Inkább hazudtad volna, hogy egy 15 éves éretlen kisfiú vagy...
Az a gond, hogy az ember azon igénye, hogy tartozzon stabilan valakihez, nem szüntethető meg. És az sem, hogy a legtöbb ember, ha szeret valakit, akkor azt szeretné, ha az őt szeretné a világon a legjobban.
Lehet itt példálózni a soknejűséggel, de nem élsz ott és nem látod, hogy ahol több nő van, ott a nők között milyen a kapcsolat. Valószínűleg pont úgy féltékenykednek egymásra, ha szeretik az egy darab közös férjüket, mint az európai nők. Ilyen az ember. Arról nem is beszélve, hogy általában, ha valakik között szexuális kapcsolat jön létre, akkor az valamiféle érzelmet, kötődést is indukál (hacsak az illetők nem érzelmi analfabéták és nem fűvel-fával csinálják), onnantól meg már ott a féltékenység, stb. Nem vagyok pszichológus, sem evolúció pszichológus, de amennyire a tanulmányaimból emlékszem ez az erős érzelmi kötődés és elköteleződés segített túlélni az őseinknek. Szóval nem lehet olyan könnyen kiölni ezt az emberekből... emiatt az ötlet false és éppoly álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!