Mit gondoltok, kinek nehezebb: aki megy, vagy aki marad?
Adott egy több éves kapcsolat, amiből az egyik tagnak nagy lehetősége adódik, és egy-másfél évre ki tud menni külföldre dolgozni és tanulni, viszont hazajönni nem tud közben (távolság és időhiány miatt).
Szerintetek a pár melyik tagjának rosszabb és nehezebb az elválás? Annak, aki világot lát, új embereket ismerhet meg, viszont egy teljesen új kultúrába kell beilleszkednie teljesen egyedül, ezáltal 'kevesebb ideje van az itthoni dolgokon rágódni', vagy annak, aki marad, az életét folytathatja ugyanúgy, mint az utazás előtt, közben viszont mégsem ugyanaz, hisz élete szerves része egyik napról a másikra 'eltűnik'.
Ez csak egy szimpla felvetés, egy mai baráti találkozón jött elő a téma ("mi lenne ha...").
Annak nehezebb,aki marad.
nekem lett volna lehetőségem messzire menni, és 1 évig nem jöhettem volna haza, nekem eltelt volna a sok élménnyel, a páromnak nem.
de nem mentem, a szerelmem többet ér
Ezt nem lehet így megválaszolni. Minden kapcsolat más, és mindenki máshogy éli meg, mások a körülmények.
Szerintem általánosságban inkább annak, aki marad.
Mindig annak szar aki marad! Egyszer csak hipp-hopp eltűnik egy fontos ember az életéből, ott marad az űr helyette.
Arra aki megy, viszont rengeteg élmény vár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!