Ki lehet szeretni valakiből 5 nap alatt?
Minden előzmény nélkül párom bejelentette, hogy nagyon szeret, de nem szerelmes és ezért befejezi a kapcsolatunk, mert szerinte így tisztességes, s azzal elment.
Mindezt úgy, hogy 1 hete még szerelmes férfiként bújt hozzám, őszintén. Rózsákat vett, megkérte a kezem pár hete, most meg ez jött rá és semmit sem értek, mert az élet minden területén egyezünk, ha baj van azt is meg tudjuk beszélni. Eddig...
Azóta beszéltünk, állítólag már 2-3 hete kezdődött benne valami, csak tudnám, akkor miért nem szólt.
És ilyet mond, hogy nagyon szeret és simán meghalna értem ha úgy adódna, de van még 1-2 ember akiért ugyanezt megtenné, tehát ez igaz baráti szeretet.
Hát én bárhogy is nézem, nagyon nem értem még mindig, ill. nem fogom fel.
Meg ha valóban szeret, akkor most miért tartja távol magát tőlem teljesen?
Hogy nekem ne fájjon még jobban és, hogy neki is könnyebb legyen így.
Boldog karácsonyt....
Biztos van más ok is... Aztán vagy kiderítjük, vagy nem...
egy másik hirtelen kidobott sorstársad :S
Kívülállóként elég nehéz egy ilyen helyzetet megítélni, de azt hiszem a vélemények többsége kicsit felületes. Nem ver át a pasid, pontosan azt mondja, amit érez. Azt írtad, hogy hosszú, őszinte kapcsolatban éltek, megkérte a kezedet, eddig minden rendben volt. Valószínűleg attól ijedt meg, hogy ő is KOMOLYAN GONDOLJA, ha együtt maradtok, akkor neki te leszel élete utolsó nője. Ha egy hülye link lenne, meg sem fordulna a fejében, hogy a lánykérés, a házasság, tényleg egy életre szóló kötöttséget jelent annak, aki komolyan is veszi, amit kimond.
Nem tudom, hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt.
Ha fontosnak érzed őt, és szereted, szerintem beszéld meg vele, hogy ezt a lánykérősdit egyelőre vegyétek le napirendről. Maradjon minden úgy, ahogy eddig volt. Érezze fontosnak, hogy ezután is udvarolnia kell, virággal, kedvességgel, odabújással. Mert nem "papíron" vagy az övé, nem az adott szó köti hozzád, hanem szerelemből önként ragaszkodik. Még akár azt is felajálnhatod neki ezzel együtt, hogy ha szükségét érzi, élje egy kicsit mindenki a saját életét. De akkor nincs utólagos szemrehányás, akármi történik is. A férfiak többsége bámulatos gyorsasággal "meggyógyul", ha egy kicsit bizonytalanná válik a helyzete, miközben egészen addig, tökéletesen nyugodt lehetett afelől, hogy ő irányítja a kapcsolatot.
Pont ma este írt, aztán beszéltünk is, hogy rájött milyen marha volt és hogy elrontott mindent, mert mégis nagyon szeret csak megzavarodott.
De nem fogok egyből örömmel a karjába borulni, mert ezt nem játszhatja velem.
Mondtam is neki, hogy először tegyen rendet a fejében, aztán mondja mit érez, mert nem vagyok játékszer.
De legbelül persze boldog vagyok, hogy erre ráébredt, de még egy ilyet nem akarok átélni.
Adj neki időt, lehet, hogy megzavarodott.
Voltam hasonló helyzetben. Szokták mondani, hogy ha a kötél elszakad, össze lehet kötözni de a csomó megmarad. És amikor visszajött én már nem tudtam annyira szeretni. Egy kicsit mindenképp megkeményedik az ember egy ilyentől, mintha hókon csapnák a nagy bugyirózsaszín idill közepén. A vicc az, hogy egy idő után nem is úgy gondol rá az ember, mint hatalmas veszteségre, hanem úgy, hogy történt velem valami nagyon fájdalmas amit át kellett élnem ahhoz, hogy tudjam mit akarok. Magamtól, a páromtól, az életemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!