Érdemes lenne a külföldi nevem magyarosítani?
Félig arab félig magyar vagyok, magyar állampolgár mert itt születtem. Azért merült fel bennem a kérdés, mivel nem ismerem az arab részről a családom, kiskoromba apám lelécelt...nem ismerem a kultúrát, sem a nyelvet, teljesen európai nevelést kaptam. Sokszor piszkálnak a nevem/származásom miatt is...főleg hogy nem fehér vagyok. Ti megváltoztatnátok a neveteket ilyen esetben, vagy őrizzem meg a hovatartozásom...? Válaszokat köszönöm!
18/F
Raid!
Jelent ez a név valami rosszat, kellemetlent? Miből gondolod, hogy apád szemét volt? Amiért elhagyott, vagy e miatt a név miatt?
Igen, azért van néhány név amin még én is meglepődöm:)
Köszönöm.Egyébként a nevem elvileg vezető személyt jelent. Apám inkább azért szemét, mert elhagyott és nem szép dolgokat csinált, amiket nem szeretnék leírni ide.
Szerintem tartsd meg a neved mindenképp.
Akiben emiatt elöitéletek vannak, az annyit is ér. Semennyit!
Tartsd meg.
Én idáig arra akartalak rábeszélni h változtass kényelmes nevet de mikor a nevedhez értem...
Szerintem is szép neved van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!