Ti is el sírtátok magatokat, amikor megszületett a keresztfiatok/lányotok? Vagy ez túlzás?
Figyelt kérdés
Az anyuka (aki a legjobb barátnőm), ma megcsászározták és gyönyörű kis fia lett. Én vagyok a keresztanya és, ahogy megkaptam a hírt egyből elsírtam magamat... Ti is így voltatok? Vagy én vagyok túl érzékeny? :) Tudom, nem vagyunk egyformák.... De olyan boldogság öntött el :)2014. márc. 10. 12:51
11/15 anonim válasza:
en nem sirtam,de az elso gyermekem megszuletesekor elsirtam magam,a megkonnyebbules,meghatodas,orom konnyei voltak.a 2.gyerkocnel mar nem:)
Nem vagyunk egyformak.
Eu szakkozepben mikor eloszor lattam szulest,en meghatodtam...
12/15 anonim válasza:
Nekem pedig természetes, hogy elsírtad magad.
Az élet, a születés, az maga a CSODA!
Túl érzékeny lennél?? Mert örülsz, meghatódsz?
Ugyan!
Az élet szép, észre kell venni, mert közben rövid is.
Örülj a keresztfiadnak, örülj a barátnőd boldogságának, vegyél még egy csomag zsepit,és sírj nyugodtan.
Nincs szebb, amikor valaki tud örülni a mások boldogságának. (IS)
13/15 anonim válasza:
Az én keresztfiam-nővérem kisfia- nemrég született meg. A hír hallatán, hogy jól sikerült a szülés, csak nagyon örültem, de mikor először megláttam MMS-ben a picit, akkor elsírtam magam. Olyan tökéletes volt, és tesómék nagyon sokat szenvedtek érte, 5 évig vártak rá. Meg a testvér gyermeke valahogy más...Szóval ha közel állsz az anyukához, szerintem nem túlzás.
14/15 anonim válasza:
Nem vagyok gyerekszerető, így valószínűleg akkor sírnék a szomorúságtól, ha teherbe esnék.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen, nem vagyunk egyformák, de ez így jó, így van meg az egyensúly. Nagyon közel állok az anyukéhoz, a mi kapcsolatunk olyan erős mint a testvéreimmel, sőt... A terhessége alatt mindig egy kicsit magaménak is éreztem a babát, de ezt nem mondtam neki, csak akkor mikor felkért keresztanyának. :) És igaz, h nincs vér rokonság, de érzem, h a pici hozzám is tartozik. Nagyon tudok örülni más boldogságának, sose voltam senkire irigy :)
2014. márc. 10. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!