Túlzás lenne ezek miatt külön költözni?
A feleség vagyok, én javasoltam, hogy menjünk külön.
A férjem minden nap dolgozik (most van szezon, ez érthető is). Viszont egy héten ha 2 estét itthon tölt, az soknak számít. Ha nem is épp vmelyik haverjához "ugranak" fel, akkor a szomszéd srácok kerülnek elő. Ilyenkor természetesen kocsma hangulat van, mert másképp nem lehet...
Én ilyenkor megetetem, megfürdetem, elaltatom a kicsiket (mind a hármat). Ha van még kedvem / erőm, pakolászok, mosogatok, hogy ne érjen térdig a kupi. Egyik verzió, hogy "átjön" értem a drága uram, hogy menjek már egy kicsit én is társaságba. Ez a jobbik eset, de igazából nem vágyom rá, jobban örülnék neki, ha a gyerekekkel foglalkozna ő is amíg ébren vannak. Másik, hogy egyszerűen csak előkerül, vacsizik és még kb a tv előtt bealszik. Olyan is volt már, hogy reggel ugyanonnan ugyanabban a cuccban ment vissza melóba... Néha még szóvá is teszi, hogy már megint mennyi mosatlan meg mekkora kupi van.
A probléma másik része, hogy ezek miatt a kis mindennapos bulik miatt hiába keresne jól, gyakran kölcsön kell kérnie ettől-attól (vagy épp nekem, csak én nagyon nem szívesen teszem meg, mert marhára nem az én saramnak érzem) Ugye se a cigi se a sör nem olcsó mulatság. Főleg, amilyen mennyiségben tudnak fogyasztani. Próbálok ésszerűen vásárolni, de így nagyjából szélmalomharc. Kéne a gyerekeknek is egy csomó dolog, de az is csak el van odázva mindig (saját kívánságaimat már nem is említem inkább). Amíg nem voltak a gyerekek igen jól kerestem, tehát így is még mindig max GYED-et kapok, nem mondanám magam "megélhetési anyukának", meg még így is dolgozok éjszaka meg délután ha alszanak. Vígan megélhetnénk úgy gondolom. Viszont ő nem érzi, vagy nem fogja fel, hogy nagyon nem oké ez az életvitel. A beszélgetés nem hoz eredményt... Szóval mit gondoltok, hisztis sárkány vagyok, ha ezek után inkább elvonulnék a gyerekekkel? Így legalább nem várnám állandóan hiába a gyerekekkel együtt. Megélnénk abból, amit kapok, meg a zsebpénzemből, amit a könyveléssel szerzek. Eszembe sem volna lehúzni, és nem is lennék rászorulva. Sajnos a folyamatos csalódás miatt már nagyjából elmúlt részemről minden. Nem mondom, hogy végleg, de ilyen áron inkább nem akarom. Mit tennétek a helyemben? :/
Ha elköltöznél mivel lenne könnyebb a gyerek nevelés mert azt hozód felfő problémának, hogy fárasztó.
Próbáljátok meg lehet egy kis külön lét jobb belátásra bírja. Személy szerint én először párterápiára mennék vele.
Én már rég ott hagytam volna, csak azt nemértem miért szültél neki 3 gyereket is?? Bár semmi közöm hozzá.
Szerintem nem hisztis sárkány vagy, és valószínűleg a gyerekeknek is jobb lenne egy nyugodt kiegyensúlyozott anyuka, apukától meg úgyse látnak semmi jót!
Ne filózz rajta sokat. MENJ!!!
Nem vagy hisztis sárkány,és úgy látom változni meg nem fog/tud......
"Néha még szóvá is teszi, hogy már megint mennyi mosatlan meg mekkora kupi van."
Rakjon rendet!
Ha haverozni,iszogatni ráér,mi az hogy erre nem?
A gyerekek nem csak a tieid.....ő is vegye ki a részét mindenből!
Nem csodálom hogy kiábrándultál.....
Teljesen meg tudlak érteni. Nagyon nehéz ez így és ha a párod ilyen szinten nem partner a dologban az már nem is kapcsolat... csak egy kolonc.
A helyedben én elhagynám.
Mikor változott meg ennyire? Mennyi ideje megy ez így ?
Gondolom , mivel hogy három gyereket szültel neki, ez nem régóta van így. Beszélj vele hogy mi történt , hogy mostanában ilyen dolgai lettek.
Hány eves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!