Mit csináljak? Nagymamám elesett, vérzik, anyukámmal kórházba mentek, egyedül vagyok itthon, holnap viszont sok dolgozatom lesz, de így nem merek aludni :S
Ne aggódj, előfordulhat sajnos ilyesmi, tudom, hogy ijesztő de annyira nem nagy a baj majd később meglátod. Ráadásul most már a kórházba mentek anyudék, most már minden rendben lesz.
Természetes, hogy nem tudsz aludni, én sem tudnék.
Az iskolával ilyenkor ne foglalkozz, egy dolgozat vagy felelés nem a világ. A család fontosabb, egy iskolai napnál. Persze, az iskola is fontos de ha holnap (azaz ma...) nem mész be attól nem dől össze a világ. Nyugodj meg, anyukád biztos ír neked igazolást majd, ha elmondod, hogy nem tudtál aludni az éjjel. Vagy elmehetsz délelőtt orvoshoz, hogy fájt a hasad és majd kiír aznapra.
De ha úgy döntesz, hogy bemész iskolába akkor ne aggódj. Ha felelés van akkor előtte szólj a tanároknak, hogy nem tudtál készülni ha nálad nyílna ki a napló vagy ilyesmi akkor most tekintsenek már el a feleléstől. A dolgozatokat meg majd kijavítod, ha rosszul sikerülnek.
De talán már alszol is... :) Mindenesetre kívánom, hogy nagymamád jöjjön rendbe és a dolgozataid is jól sikerüljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!