Minden hétvégén elmenni, mert neki jár?
Egy ismerősöm panaszkodott nekem. Egy nagy házban él a férjével, a lányával, valamint annak családjával.
A 26 éves leányzó minden péntek délután elmegy otthonról, és vasárnap jön haza. A két kisgyerekét pedig otthonhagyja a férjére, aki most már a válást pedzegeti, és a gyerekeket is elvinné magával. A lánnyal nem lehet beszélni, mert azt mondja, ő most gyesbeteg, és kell a kikapcsolódás. Koncertekre jár, bulizik, barátnőivel van.
Ez mennyire normális egy kisgyerekes anyukától és feleségtől, hogy minden hétvégén elmenjen otthonról? Vagy én vagyok egy őskövület, hogy szerintem túlzás?
"Hetente kétszer 26 évesen még gyerek nélkül is ciki."
Priviben átküldöd a "Mi ciki huszonévesen a gyakori nyomijai szerint?" c. kiadványt? Köszi.
Pasik részéről van igény az ilyen "anyukákra".
Mármint a függetlenek részéről...... én is gyógyítottam szexel gyesbetegséget, rengeteg a könnyű préda.
És még a lelkiismeretük is tiszta.
Köszi, hogy a 32-est nem cáfoltad, minket is ki kell elégíteni
és még gyesbetegséget is gyógyítjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!