Minden hétvégén elmenni, mert neki jár?
Egy ismerősöm panaszkodott nekem. Egy nagy házban él a férjével, a lányával, valamint annak családjával.
A 26 éves leányzó minden péntek délután elmegy otthonról, és vasárnap jön haza. A két kisgyerekét pedig otthonhagyja a férjére, aki most már a válást pedzegeti, és a gyerekeket is elvinné magával. A lánnyal nem lehet beszélni, mert azt mondja, ő most gyesbeteg, és kell a kikapcsolódás. Koncertekre jár, bulizik, barátnőivel van.
Ez mennyire normális egy kisgyerekes anyukától és feleségtől, hogy minden hétvégén elmenjen otthonról? Vagy én vagyok egy őskövület, hogy szerintem túlzás?
Egyáltalán nem normális. Én is igénylek néha egy kis szabadságot, de őszintén beledöglenék, ha minden hétvégét a gyerekeimtől és a férjemtől távol kellene töltenem. Ha el is megyek egy-egy estére, az max 2-3 óra és inkább csak beülünk valahova havonta egyszer a barátnőkkel. Ugyanez jár a férjemnek is a saját barátaival.
Megértem, hogy a kérdésben szereplő férfi ezt nem viseli túl jól, én sem nézném jó szemmel a helyében.
"gyesbeteg"? az mi a fene? :)
kérdés, hogy a férj hétköznap foglalkozik e a gyerekkel, vagy csak anyukára marad, de mondjuk ő van otthon, szóval ráér
azért az elég gáz, hogy férj melózik h-p és akkor sz-v sincs 2 perce, mert anyuci bulizik
kérdém én minek kellett neki gyerek?
Arany középút. A nő miért nem szeretne a férjével kettesben elmenni?
Nálunk egy úgy működik, hogy a héten egy nap anya-nap, amikor én megyek el a barátnőimmel, haverjaimmal valahova, kávézni/sörözni/vásárolni, addig a férjem van a gyerekkel. Apa-napkor én vagyok otthon és a férjem megy el kikapcsolódni. Szombaton barátoknál nagy nagyszülőknél van a gyerek, addig mi kettesben elmegyünk valamerre, wellneselni, este bulizni, koncertezni. Vasárnap meg a családé, akkor közösen tervezünk valamit. De van hogy hétvégére elutazunk valamerre vagy kettesben vagy az egész család, ahogy éppen kedvünk van.
Nekem az a furcsa, hogy a nő miért nem a férjével szeretne kikapcsolódni? Tervezhetné úgyis, hogy hétköznap vesz ki egy szabad estét és megy egyedül amerre szeretne.
Szerintem nekünk nincs jogunk itt eldönteni, hogy neki mi jár, és mi nem.
Lehet, hogy még a "kedves" ismerősöd sem tudja a részleteket, hogy mik állnak a háttérben.
Imádom az olyan kérdéseket, amik arra éleződnek ki, hogy egy harmadik személyt ismeretlenül pocskondiázzunk és szidjunk.:)
Nincs jogunk beleszólni mások életébe.
Egyébként meg kommunikáció, ez a jó házasság titka, ha nem megy, idejében válni. De valószínűleg nem 1 hónap alatt lett ilyen, tehát nem most döbbent rá gondolom a férj.
A szülei is próbáltak beszélni vele, de meg sem hallja. Azóta ilyen, amióta a kisebbik gyerek elkezdett járni. Korábban együtt jártak ide-oda, de most egyedül megy el egész hétvégékre.
Hetes, én nem hiszem, hogy pocskondiázásra tettem ki egy kérdést, ebből senki sem ismeri fel az alanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!