Minden hétvégén elmenni, mert neki jár?
Egy ismerősöm panaszkodott nekem. Egy nagy házban él a férjével, a lányával, valamint annak családjával.
A 26 éves leányzó minden péntek délután elmegy otthonról, és vasárnap jön haza. A két kisgyerekét pedig otthonhagyja a férjére, aki most már a válást pedzegeti, és a gyerekeket is elvinné magával. A lánnyal nem lehet beszélni, mert azt mondja, ő most gyesbeteg, és kell a kikapcsolódás. Koncertekre jár, bulizik, barátnőivel van.
Ez mennyire normális egy kisgyerekes anyukától és feleségtől, hogy minden hétvégén elmenjen otthonról? Vagy én vagyok egy őskövület, hogy szerintem túlzás?
Szerintem ez reakció valamire.
Gond van a kapcsolatukban, és menekül a férje elől. Vagy hét közben 24 órában ő old meg mindent, és a felelősség elől menekül...
Nem helyes, hogy ezt teszi, de abban biztos vagyok, hogy nem ok nélkül.
hány éves a nő?
hány éves korában szült? (szerintem túl hamar)
dolgozik? vagy vami ami leköti, vagy csak lóg a levegőben?
26 éves. A kislány 5, a kisfiú 3 (ha jól emlékszem).
A férj dolgozik, és amikor hazajön, játszik egy kicsit a gyerekekkel.
Gyesbeteg az persze,menjen keressen munkát, aztán tartsa el a családját az apával együtt az jár neki nem a szórakozás.
Én is elválnék, ilyen nőtől.
akkor gondolom a csaj egy fél napot sem melozott egész életében, el van kényelmesen..
21 évesen szülni, na itt a következmény
"...a kisfiú 3 éves. (ha jól emlékszem).."
Te szinte egyáltalán nem ismered őket, abban sem vagy biztos, hogy hány éves a gyerek, csak mert valaki elhintett neked egy -két panaszkodó szót, ebből kérdést kreálsz itt. Mennyire unatkozhatsz?????
Túlzás vagy nem túlzás, a férj ugyanannyira hibás, mint a nő!
Eloszor is, latom megjelentek az unatkozo lepontozok. Masodszor ismerem oket, a kisfiu eletkorat valoban nem tudom pontosan, masreszt nem unatkozom, pusztan felvetettem egy temat.
19-es, inkabb keress masik topicot, ha nem tudsz erdemben hozzaszolni, nem egymast kell szidni, hanem egy felvazolt helyzetrol kerdeztem a velemenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!