Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden hétvégén elmenni, mert...

Minden hétvégén elmenni, mert neki jár?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm panaszkodott nekem. Egy nagy házban él a férjével, a lányával, valamint annak családjával.

A 26 éves leányzó minden péntek délután elmegy otthonról, és vasárnap jön haza. A két kisgyerekét pedig otthonhagyja a férjére, aki most már a válást pedzegeti, és a gyerekeket is elvinné magával. A lánnyal nem lehet beszélni, mert azt mondja, ő most gyesbeteg, és kell a kikapcsolódás. Koncertekre jár, bulizik, barátnőivel van.

Ez mennyire normális egy kisgyerekes anyukától és feleségtől, hogy minden hétvégén elmenjen otthonról? Vagy én vagyok egy őskövület, hogy szerintem túlzás?

2014. márc. 8. 12:34
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem, két kisgyereke. A második sorban olvashatod a topicindító szövegben.
2014. márc. 8. 12:58
 12/36 anonim ***** válasza:
40%
a férjnek már az első ilyen alkalommal a sarkára kellett volna állni ... péntek délutántól vasárnapig bulizik anyuka ... ez qrva jó ... és még van aki talál számára mentséget
2014. márc. 8. 13:01
 13/36 anonim ***** válasza:
68%
Apuka hétköznap besegít egyébként? Mert ha hazajönne 5kor és utána a fotelben sörözne esig, én is ki lennék bukva.
2014. márc. 8. 13:07
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez reakció valamire.

Gond van a kapcsolatukban, és menekül a férje elől. Vagy hét közben 24 órában ő old meg mindent, és a felelősség elől menekül...

Nem helyes, hogy ezt teszi, de abban biztos vagyok, hogy nem ok nélkül.

2014. márc. 8. 13:11
 15/36 anonim ***** válasza:
45%

hány éves a nő?

hány éves korában szült? (szerintem túl hamar)

dolgozik? vagy vami ami leköti, vagy csak lóg a levegőben?

2014. márc. 8. 13:25
 16/36 A kérdező kommentje:

26 éves. A kislány 5, a kisfiú 3 (ha jól emlékszem).

A férj dolgozik, és amikor hazajön, játszik egy kicsit a gyerekekkel.

2014. márc. 8. 13:55
 17/36 anonim ***** válasza:
46%

Gyesbeteg az persze,menjen keressen munkát, aztán tartsa el a családját az apával együtt az jár neki nem a szórakozás.

Én is elválnék, ilyen nőtől.

2014. márc. 8. 13:59
 18/36 anonim ***** válasza:
64%

akkor gondolom a csaj egy fél napot sem melozott egész életében, el van kényelmesen..

21 évesen szülni, na itt a következmény

2014. márc. 8. 14:11
 19/36 anonim ***** válasza:
13%

"...a kisfiú 3 éves. (ha jól emlékszem).."

Te szinte egyáltalán nem ismered őket, abban sem vagy biztos, hogy hány éves a gyerek, csak mert valaki elhintett neked egy -két panaszkodó szót, ebből kérdést kreálsz itt. Mennyire unatkozhatsz?????

Túlzás vagy nem túlzás, a férj ugyanannyira hibás, mint a nő!

2014. márc. 8. 14:28
 20/36 A kérdező kommentje:

Eloszor is, latom megjelentek az unatkozo lepontozok. Masodszor ismerem oket, a kisfiu eletkorat valoban nem tudom pontosan, masreszt nem unatkozom, pusztan felvetettem egy temat.

19-es, inkabb keress masik topicot, ha nem tudsz erdemben hozzaszolni, nem egymast kell szidni, hanem egy felvazolt helyzetrol kerdeztem a velemenyeket.

2014. márc. 8. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!