Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon féltem...

Mit csináljak? Nagyon féltem a szüleimet NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés

A húgom pár napja töltötte be a 16-ot, mégis 7 hónapos terhes, a terhesgondozásra vagy mire nem jár, ugyan úgy cigizik, stb.. Nincs itthon, a barátjánál van lassan egy hete, nem ír, nem hív minket, a barátja meg 2 órányira lakik tőlünk. A szüleimet nagyon féltem, teljesen kivannak, anyukámat most vígasztaltam meg, szegénykém elsírta magát mert hiába könyörögnek a húgomnak, nem jön haza, félek hogy egyszer bajuk esik, szívroham vagy valami más (Ne adj Isten) A pasija se ír semmit hogy mi van veletek, mit vegyünk a születendő gyereknek, a szüleim álltak eddig mindent, és azért nem így kéne mennie..

20L

2014. márc. 4. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Majd amikor a pasija elhagyja és kutyának nem fog kelleni, akkor majd kopogtat, na én akkor hajtanám el a pi.ba!
2014. márc. 4. 22:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha tudják, hogy a barátjánál van, miért nem viszik haza a rendőrök?

A fiú szülei mit szólnak az egészhez? Velük nem lehetne beszélni?

2014. márc. 4. 22:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Csak az anyjával él, az meg szarik a gyerekére, most költöztek, azt se tudjuk hova
2014. márc. 4. 23:16
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Na akkor anyukád ballagjon el érte és hajánál fogva cibálja haza.Nem könyörögni kell a csitrinek.
2014. márc. 5. 04:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
azért azt had kérdezzem meg, hogy 7 hónapos terhes... csak 1 hete költözött el... anyukád miért nem fogta meg a kezét és vitte el terhesgondozásra???? ne mond, hogy nem lehet mert hát a tesód nem ment... olyan nincs, hogy a rendőrök nem találják meg és nem tudják hazavinni... kezd nekem ez kamu szagú lenni... (akiről írtam, hogy elszökött, az ország másik felére szökött el.. ott is megtalálták!)
2014. márc. 5. 09:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a psija meg az anyja most költözött el máshova nem?
2014. márc. 5. 10:12
 17/17 A kérdező kommentje:
A srác anyja össze veszett a ház tulajdonosával, 1 vagy 2 hete költöztek el, fogalmunk sincs hogy hova, anya eddig MINDEN alkalommal elment vele orvoshoz, a szívét kitette, de mikor dolgoznak a szüleim, és én is, este érünk haza, ő napközben simán elmegy
2014. márc. 5. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!