Mit csináljak? Nagyon féltem a szüleimet NAGYON FONTOS!
Figyelt kérdés
A húgom pár napja töltötte be a 16-ot, mégis 7 hónapos terhes, a terhesgondozásra vagy mire nem jár, ugyan úgy cigizik, stb.. Nincs itthon, a barátjánál van lassan egy hete, nem ír, nem hív minket, a barátja meg 2 órányira lakik tőlünk. A szüleimet nagyon féltem, teljesen kivannak, anyukámat most vígasztaltam meg, szegénykém elsírta magát mert hiába könyörögnek a húgomnak, nem jön haza, félek hogy egyszer bajuk esik, szívroham vagy valami más (Ne adj Isten) A pasija se ír semmit hogy mi van veletek, mit vegyünk a születendő gyereknek, a szüleim álltak eddig mindent, és azért nem így kéne mennie..
20L
2014. márc. 4. 21:16
11/17 anonim válasza:
Majd amikor a pasija elhagyja és kutyának nem fog kelleni, akkor majd kopogtat, na én akkor hajtanám el a pi.ba!
12/17 anonim válasza:
Ha tudják, hogy a barátjánál van, miért nem viszik haza a rendőrök?
A fiú szülei mit szólnak az egészhez? Velük nem lehetne beszélni?
13/17 A kérdező kommentje:
Csak az anyjával él, az meg szarik a gyerekére, most költöztek, azt se tudjuk hova
2014. márc. 4. 23:16
14/17 anonim válasza:
Na akkor anyukád ballagjon el érte és hajánál fogva cibálja haza.Nem könyörögni kell a csitrinek.
15/17 anonim válasza:
azért azt had kérdezzem meg, hogy 7 hónapos terhes... csak 1 hete költözött el... anyukád miért nem fogta meg a kezét és vitte el terhesgondozásra???? ne mond, hogy nem lehet mert hát a tesód nem ment... olyan nincs, hogy a rendőrök nem találják meg és nem tudják hazavinni... kezd nekem ez kamu szagú lenni... (akiről írtam, hogy elszökött, az ország másik felére szökött el.. ott is megtalálták!)
16/17 anonim válasza:
Szerintem a psija meg az anyja most költözött el máshova nem?
17/17 A kérdező kommentje:
A srác anyja össze veszett a ház tulajdonosával, 1 vagy 2 hete költöztek el, fogalmunk sincs hogy hova, anya eddig MINDEN alkalommal elment vele orvoshoz, a szívét kitette, de mikor dolgoznak a szüleim, és én is, este érünk haza, ő napközben simán elmegy
2014. márc. 5. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!