Mit csináljak? Nagyon féltem a szüleimet NAGYON FONTOS!
A húgom pár napja töltötte be a 16-ot, mégis 7 hónapos terhes, a terhesgondozásra vagy mire nem jár, ugyan úgy cigizik, stb.. Nincs itthon, a barátjánál van lassan egy hete, nem ír, nem hív minket, a barátja meg 2 órányira lakik tőlünk. A szüleimet nagyon féltem, teljesen kivannak, anyukámat most vígasztaltam meg, szegénykém elsírta magát mert hiába könyörögnek a húgomnak, nem jön haza, félek hogy egyszer bajuk esik, szívroham vagy valami más (Ne adj Isten) A pasija se ír semmit hogy mi van veletek, mit vegyünk a születendő gyereknek, a szüleim álltak eddig mindent, és azért nem így kéne mennie..
20L
16 évesen éppenséggel nincs sok joga csak úgy lelépkedni otthonról arra még két évet várnia kell.
Anyukának nem sírdogálni kéne, hanem utána menni és közölni vele, hogy vagy vele jön haza vagy a gyámügyesekkel de annak következményei lesznek.
Nehogy már azt csináljon egy ilyen kis sz...os, amit akar, addig örüljön, amíg vannak normális szülei és nem intézetben vagy nevelőszülőknél kell lennie.
Irány a gyámügy ha nem bírtok vele. Az ilyet nem sajnálni kell, hanem gatyába rázni.
Mi az, hogy anyuka könyörög? Ennyi tekintélye van? Valamit nagyon elronthattak de ha így van akkor ideje a sarkukra állni mert még egyenlőre ők a felelősek érte.
Én fix, hogy a fülénél fogva cibálnám haza ha terhes ha nem. Ha elvárja, hogy segítsenek a gyerek körül akkor tessék szépen betartani a szabályokat. Ha ennyire nagylánynak hiszi magát akkor viselkedjen is úgy.
Csak azért nem kapna egy hatalmas pofont tőlem, mert terhes. De egyébként tuti rendbe szedném!
Elkényeztették nagyon a szüleid, hamarosan egy másik életért lesz felelős de saját magáról sem tud gondoskodni, szégyen!
Hozzák haza a rendőrséggel, utána max. csak velem együtt hagyhatná el a házat. Ne legyetek ilyen gyámoltalanok, vegyétek kézbe a dolgokat!
Hát pedig ha nem jár terhesgondozásra, akkor az egyszeri anyasági támogatást úgy tudom,hogy nem kapja meg (Nem vagyok benne biztos, én külföldön élek)
Esetleg nem tudnátok a barátjához elmenni? Teljesen kifogja ez készíteni a szüleidet ez a helyzet. Teljesen átérzem azt, hogy félted a szüleidet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!