Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért járkál folyton a szobámb...

Miért járkál folyton a szobámban az anyám? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Nem lehet magánéletem mert folyton bejön a szobámba, nem lehetek egyedül, mindig valami indokkal bejön, ha meg bezárom a szobámat akkor meg veszekedés van belőle hogy az ő házukban ne zárjak be semmit.
2009. dec. 12. 17:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az jutott még eszembe, hogy egy fiú barátomra rányitott egyszer az anyukája, ahogy verte, a tévén meg épp két csaj meg egy pasi érezte jól magát ruha nélkül. És onnantól MINDIG kopogott!! XD
2009. dec. 12. 22:06
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
26/N ne nevettess kérlek :D:D Megszakadok :D:D Szegény srác :D:D
2009. dec. 12. 22:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is eszembe jutott, de gondoltam, kezdjük valami kevésbé drasztikussal XD
2009. dec. 12. 22:21
 14/25 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, és 20 éves:) Azóta mióta feltettem a kérdést legalább 10szer jött be a szobámba:D Este lefekvés előtt meg nem szeretek "videózni" mert fáradt vagyok meg inkább nap közben ha látok szép nőket az utcán ők adják meg az "ihletet" és utána jobb:D
2009. dec. 12. 22:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

26/N ismét.

Na, legalább az egyiket eltaláltam! :))))))))

Hát az a helyzet, hogy ez már übergáz, ha anyukád ennyire rátelepszik a felnőtt fiára. Esetleg rossz a párkapcsolata? Mert az előbb említett fiú barátom szüleinek már csak papíron létezik a házassága, és teljesen rátelepszik a fiára, a fenti eset még gimiben történt, azóta közeledünk a harminchoz, de semmit se változott a helyzet. Azt mondtad már meg konkrétan, hogy ne jöjjön be mert egyedül szeretnél lenni? Tanulsz még, vagy dolgozol? Mert ennél még az is jobb, ha elhúzol albiba néhány haverral.

A melléfogásom miatt meg bocs, nekem totál úgy jött le, mintha nem lennél több 16nál. Azt mindig elfelejtem, hogy a férfiak a halálos ágyukig políroznak XD

2009. dec. 12. 22:37
 16/25 A kérdező kommentje:
Főiskolás vagyok, jó házasságban él az apámmal már 30 éve, szóval nem tudom mi ütött belé:)
2009. dec. 12. 22:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb embernek mindig kell egy kis polírozás, akkor is, ha álomkapcsolatban élnek. Olvastam egyszer egy magazinban, hogy egy nőtől a nő saját házába követelt lakáskulcsot az anyja. Attól fogva mindig hivatlanul állított be. A párja egyszer bement hozzá a fürdőszobába és hozzákezdtek valamihez. Az anya oda is benyitott kopogás nélkül. Annyira sokkolta a látvány, hogy otthagyta a kulcsot és hanyatt-homlok menekült.
2009. dec. 12. 22:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg nincs ötletem. Drasztikus megoldás: ha rádnyitna polírozás közben, tutira mindig kopogtatna utána! De egyébként azt írtad, hogy kopogás nélkül megy be vagy kopog és bemegy? Mert kopogással is idegesítő a dolog. És ha koleszba mennél? Mikor végzel?
2009. dec. 12. 22:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Viszont így is megkaphatnád, hogy mit művelsz, kisfiam:D
2009. dec. 12. 22:51
 20/25 A kérdező kommentje:
22:45 Az igen! Ijesztő történet:D Nem szokott kopogni, másodéves vagyok, tehát még két év mire végzek.
2009. dec. 12. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!