Miért járkál folyton a szobámban az anyám? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Nem lehet magánéletem mert folyton bejön a szobámba, nem lehetek egyedül, mindig valami indokkal bejön, ha meg bezárom a szobámat akkor meg veszekedés van belőle hogy az ő házukban ne zárjak be semmit.2009. dec. 12. 17:24
1/25 anonim válasza:
MOndd meg neki: anya, kérlek, szeretnék egyedül maradni.
2/25 anonim válasza:
Mivel indokolja anyukád a bejárkálást?
3/25 A kérdező kommentje:
Pl. írjak meg neki 2 cd-t, most 10perce ezt mondta, meg legtöbbször csak beszélgetni.
2009. dec. 12. 18:12
4/25 anonim válasza:
Tényleg mondd meg neki, hogy kicsit szeretnél egyedül lenni :) És ha ez nem használ zárd be, lehet vita lesz, de azért van zár az ajtódon, hogy be tudd zárni nem?
5/25 A kérdező kommentje:
A magánélet alatt a maszturbálásra gondolok:$ néha azt is kell, meg néha szeretek egyedül lenni és senkivel nem beszélgetni.
2009. dec. 12. 18:29
6/25 anonim válasza:
Első vagyok. Maszturbálást oldd meg lefekvés után :) A beszélgetésre meg az atippem, hogy néha menj ki hozzá te beszélgetni. Tudod, a kamasz fiúk anyukájának nagyon nehéz, nem akarnak eltávolodni a gyerektől, anyukád is biztosan csak azért szeretne veled beszélgetni, mert szeret, kíváncsi rád, meg hogy milyen dolgok foglalkoztatnak, mi van a suliban stb. Szerintem ha minden nap kimész vele egy kicsit beszélgetni, utána nyugodtan elvonulhatsz.
26/N
7/25 A kérdező kommentje:
Honnan gondoltad hogy fiú vagyok?:) És hogy kamasz?:) Ne lottózz:D
2009. dec. 12. 21:14
8/25 anonim válasza:
Talán lehetne valami elriasztó a szobádban, amitől a saját érdekében inkább áttér a kopogásra:> Mondjuk hallgass olyan zenét, amit utál.
9/25 anonim válasza:
Nekem sem fordult meg a fejemben az, hogy a kérdező lány, de most hogy így végigolvasom fogalmam sincs miért, hiszen sehol nem írta le a nemét.
10/25 anonim válasza:
26/N vagyok. Nemlottózok, inkább elmehetnék Mrs. Columbo-nak :))))
1. Egy kamasz lány soha nem írná le, hogy maszturbálni szeretne, még így név nélkül se.
2. Ha nem lennél kamasz, lenne partnered, és nem szorulnál Marokmarcsira. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!