Aki nem szereti a gyerekeket, az nem lehet jó ember?
Figyelt kérdés
Általában az szokott lenni a válasz, hogy ez nem igaz. De a reakciók mégis az igen felé mutatnak! Úgyhogy csak őszintén! Mit gondoltok?2009. dec. 12. 14:51
21/23 anonim válasza:
Nem szeretem a gyerekeket, a baráti társaságom kicsit furcsának találja,de különös képp nem zavarja őket,még elég fiatal vagyok sőt...de azt tudom,hogy gyereket nem fogok szülni nem bírnék otthon ülni egy gyerekkel,az nem szabadság. Élni akarom az életem szabadon amit gyerekkel nem lehet ugyanis ha szülök majd mondjuk 25 évesen akkor már nem tudok szórakozni járni ez több helyről tudom látom.Ha szülnék is az max 35-40 évesen lenne,de akkor meg már öreg lennék szal kilőve:D Mindig azt mondom,hogy majd tesóim szülnek én nem.
19/L
22/23 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm nem igazán szereti a gyerekeket. Pedig nekem van gyerekem. Mondjuk ő az a típus, aki a babákat nem szereti, a nagyobbakat viszont igen. De ettől még ő jó ember. Csak hát miért kéne neki odáig lennie a gyerekekért, ha egyszer nem muszáj? Nem utálja őket, csak nem tud velük nagyon mit kezdeni, főleg a picikkel, és a nagyobbakat is kb fél óra hosszat bírja elviselni. Ilyen típus. Ettől még nincs vele semmi gond.
23/23 anonim válasza:
Nem kötelező szeretni a gyerekeket. Mindenki élje úgy, ahogy neki a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!