Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem szereti a gyerekeket,...

Aki nem szereti a gyerekeket, az nem lehet jó ember?

Figyelt kérdés
Általában az szokott lenni a válasz, hogy ez nem igaz. De a reakciók mégis az igen felé mutatnak! Úgyhogy csak őszintén! Mit gondoltok?
2009. dec. 12. 14:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
A baj az, hogy aki nem szereti /úgy általában/ a gyerekeket, az nem szereti az embereket sem, az állatokat sem. Én mindegyiket szeretem, de vannak olyan gyerekek, akiket a kibirhatatlanságuk,vagy túlzott szemtelenségük miatt nem szeretek. Persze felnőttben is van lyen. Állatban nincs, őket fenntartás nélkül szeretem.
2009. dec. 12. 15:34
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Én csak a kisgyerkeket nem bírom, mert mindig akkor kezdenek el ordítani, amikor nagyon nem kéne nekik... Amúgy az ilyen 3+ évesekkel semmi bajom nincs, feltéve ha épp nem szerelmesek belém (kiakaszt a szomszéd kislány XD )
2009. dec. 12. 15:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szereti a gyerkeket,az biztos,hogy jó ember?Volt egy kolléganőm,akit senki nem szeretett,mert rosszindulatú,pletykás,törtető,sz@rt keverő nő volt.Ha viszont valakinek a gyereke bejött a munkahelyre,akkor puszilgatta a gyerekeket,cukrot adott neki,bizonyítva,hogy mennyire szereti őket.A gyerekek viszont,ha csak lehet elkerülték.Neki nem is volt gyereke,mert állítólag nem lehetett.(Abortuszai azért voltak)

Ezért nem szabad általánosítani.

2009. dec. 12. 15:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

sztem akik nem szeretik a gyerekeket, azoknak nem velük van a baja, hanem egyes tulajdonságaikkal.

féktelenek, őszinték, örökmozgók. legalábbis rám ez hatványozottan igaz volt gyerekkoromban. :)

én bírom őket, persze van, amikor már elég belőlük, és ilyenkor megijedek, hogy ha a saját gyerekem is ilyen fárasztó lesz, akkor 2hét alatt belebolondulok.

igaz, hogy Hitler, Sztálin és Rákosi is szerette a gyerekeket, de egyiknek sem volt. :)

2009. dec. 12. 16:04
 15/23 anonim válasza:
100%
Én nem tudom.Nekem kettő van és imádom általában is a gyerekeket.De az biztos,hogy nekem is volt már kellemetlen élményem egy két gyerekkel.Nem hiszem,hogy nem jó ember aki nem szereti.Nekem van egy ismerősöm és ő nem szereti a gyerekeket,de mégis lett neki(a barátnője suttyomban összehozta).Szereti a fiát,de soha nem fogja úgy ahogy egy igazi szülőnek kell.
2009. dec. 12. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
Én szeretem a gyerekeket, de nem szeretnék majd, nem tudom képes lennék-e felnevelni.
2009. dec. 12. 16:37
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szeretni hát ez érdekes, én inkább úgy fogalmazok, hogy nem bírom sokáig magam körül. Tehát én azt a gyerekordítást, ami néha a boltban van, meg hasonlók, áhh. Nem nekem való. Amikor nagyobb akkor játszok vele szívesen, de ameddig olyan kicsi, akkor kerülöm, amennyire tudom. Persze ez alól a családban lévő gyerekek kivételt képeznek. Velük semmi bajom.
2009. dec. 12. 16:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon bonyolult kérdés. Miért kellene általában, az összes gyereket szeretni? Mert elvárják? Képmutatásból? Vagy az a sok ember, aki állítja hogy ő válogatás nélkül szereti a gyerekeket, igazat mond?

Nekem 4 gyerekem van (felnőttek már) és imádtam, ma is imádom őket. Más gyerkeivel viszont nem vagyok így, soha nem is voltam. Többnyire idegesítenek, konkrétan az agyamra mennek.

Az más dolog, hogy a gyerekeket válogatás nélkül óvni kell, mert védtelenek, kiszolgáltatottak a felnőttek világában. Szeretni azonban szerintem nem kötelező őket. Meggyőződésem, hogy akik állítják hogy MINDEN gyereket szeretnek, azok önmagukkal szemben sem őszinték.

2009. dec. 12. 17:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szeretni az inkább itt inkább kedvelést jelent, és van ugye a türelem. Egy aranyos, bájos, elesett kis lényecskét senki nem tud nem szeretni, főleg hogy ő is így indult. Aztán ott van a sok-sok türelem és munka, amit igényelnek, amíg felnőnek, vagy akár addig is, amíg az ember egy pár órát eltölt velük.

Az is előfordul, hogy valaki már annnnnnyira intellligens, hogy nem találja meg bennük a megfelelő szellemi partnert, és nem képes, nem tud velük mit kezdeni:)

2009. dec. 12. 17:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem van egy barátnőm, 20 éves és hidegrázást kap a gyerekektől. egyszerűen idegesítik, nincs hozzá türelme. de egyébként egy nagyon jó ember, segítőkész, szóval nagyon szeretem, mint barátot. van párja, tanul, szóval nem egy antiszociális személyiség. anyumnak is van egy munkatársnője, aki kijelentette, hogy sosem fog szülni. már 35 éves, de nem tudja elképzelni, hogy anya legyen. aktív életet él és neki egyszerűen nem kell. de amúgy nagyon rendes ember, nagyon jó barát.

de ők sem gyűlülik a gyerekeket, csak nincs annyi türelmük, ők nem olyanok. ettől nem jobbak vagy rosszabbak szerintem.

2009. dec. 12. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!