Miért ciki, ha valakinek van pénze, nincs eladósodva és nem siránkozik?
Lassan egy éve vagyok itt az oldalon, rendszeresen. És folyton azt tapasztalom, hogy akármelyik kérdésnél, ha valakinek nem hogy jól megy, csak legalább nem szarul, az már le van pontozva, meg kígyót-békát kiabálnak rá. Most csórónak lenni divat? Érezze magát rosszul, aki ki tudja fizetni a számláit és nem csak krumplin él?
A kedvencem az, mikor odavágják, hogy mi bezzeg szeretetben élünk! Miért, aki nem csóró az nem?
Egyáltalán nem vagyok gazdag, 120 ból élünk havonta ketten, de kijövünk és nincs miért sírnom, és már nekem is vágták a fejemhez, hogy nekem milyen jó, meg csak hallgassak és én biztos nem élek szeretetben. Ha hozzácsapnám, hogy jaj nem tudom mi lesz holnap velem, jaj istenem min spóroljak, már nem tudok máson, akkor már szuper, lelkiekben gazdag, szeretetben élő ember lennék?
Aki ki tudja sírás nélkül fizetni a gázszámlát az már égő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!