Anyósok! Jól kijöttök a menyetekkel?
Nem kell kritikusan nézni a menyet. Ez a legtöbbször elkövetett hiba az anyósoknál. Szerintetek mikor ti fiatalok voltatok akkor tökéletesek voltatok a ti anyósotoknak??? Biztos, hogy nem! És honnan tudjátok, hogy a ti fiatok hogyan viselkedik a kapcsolatban? Ne zargassátok a gyerekeitek és a párjukat! Még a végén magatokra haragitjátok őket!
Ez a kommentem az anyósoknak szólt.
Csak egyet érteni tudok az előttem írókkal,de látom te nem,mert nem reagálsz semmit.
Mi a baj a menyeddel?Nem hagyja,hogy irányítgasd,hogy bele avatkozz az életükbe a dolgaikba?Vagy mégis mi?Nem boldog a fiad vele?Nem látja el a családját megfelelően,vagy mi a gondod vele?Végül is teljesen mindegy,mert a fiad dolga elintézni.Te ne avatkozz bele az életükbe ha jót akarsz!!Tanácsot is csak akkor adj,ha kifejezetten kérik tőled!!!
bár az anyósokat kérdezték, engedjetek meg egy hozzászólást: az én anyósom azt mondta: "mindig azt gondoltam,senki nem lesz elég jó a fiamnak...tévedtem"!!!
Na ez asszem, a legnagyobb dícséret egy anyóstól!
Amúgy meg, hozzáállás kérdése: az a véleményem, hogy ebben az anyós-meny viszonyban, az anyós hozzáállása a döntő, mert lehetsz te bármennyire jó, ha egy rosszindulatú, féltékeny anyóssal állsz szemben!!!
Na, szóval:
őszintén szólva nem vagyok anyós. De néha nehezen fogadom el anyósomat. Pedig ez így nem jó. És szerettem volna meghallgatni az anyósok véleményét, hogy legalább lássam, vajon tényleg csak mindig mi vagyunk elégedetlenek az anyósunkkal, vagy lehet, hogy ők is velünk. Vagy az is lehet, hogy az anyósok elégedettek, csak mi fújjuk fel a dolgokat?.....
Nem tudom...
De azt látom, hogy ez a kérdésem jobban megfogta a menyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!