Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet itt olyat...

Miért nem lehet itt olyat olvasni, hogy egy anyós panaszkodik a menyére?

Figyelt kérdés
Ezek szerint csak mi (menyek) túlozzuk el a dolgokat? Ezt nem hiszem.
2009. dec. 11. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósom nem felejtette el, hogy neki is volt anyósa. Az anyósa igyekezett megmondani sok dolgot neki, hogy mi hogyan legyen. Ezt el is mondta, de nem nekem, hanem az én anyukámnak.

Én szeretném, ha meglennénk egymással, de nagyon nehéz - nekem. Tiszta feszült vagyok, amikor váratlanul megérkezik, vagy ha a programjainkat át kell szervezni aszerint, ahogy ő gondolja. Pl. egyedül karácsonyozna, ezért elmegyünk hozzá karácsony estére. Pedig tök örültem volna, ha hármasban a kislányunkkal karácsonyoztunk volna. Nem ezt szoktam meg, mert az én szüleim sosem mentek haza karácsony estére a szüleikhez. És lényegében mostár nekem is van családom. A férjem nem szeretné, ha az anyukája egyedül lenne 24-én este. Ezért mi itthon 23-án karácsonyozunk. Végülis a férjemnek is igaza van...

De mégis tök nehéz...

A férjem szerint sosem leszek az anyukájával hej-de-jó viszonyban, mert akaratos, és mindig azt szeretnáé, ha minden úgy lenne, ahogy azt ő tervezi.

Nem tudom, hogyan kellene... jó lenne valami normális kapcsolatot kialakíttani vele...

Hogyan kell?

2009. dec. 11. 22:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem miért kell utálni egy anyóst alapból. Az én anyósom spec tök normális. Sőt az anyám is az aki ugye a férjem anyósa. Persze megértem én h van egy csomó diktátor típusú asszony aki nem hagyja lélegzethez sem jutni a fiatalokat de hát nem mind olyan....
2009. dec. 11. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal asszonyok inkább az a korosztály aki internetezik, meg ilyen oldalakat megtalál. Idősebbek sokkal kevesebben vannak.
2009. dec. 12. 00:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Az anyósoknak is megvan a véleményük. Már elég rafináltak és nem szembe mondják meg. Legalább is nem a fiuk előtt. Az enyém is inkább a tesójával lógg és beszél ki mindenkit, szembe pedig nyal.
2009. dec. 12. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!