Ez normális? Vagy rossz?
10 éves párkapcsolat, együtt élünk, külön kassza van. A párom jóval többet keres és teljesen külön a kassza, így ha nekem nincs valamire és időnként ad, akkor az kölcsönben van, amit fizetéskor vissza kell adjak.
Most ki kellett venni a mandulámat, mert állandó gyulladásban voltak. Még nem kaptam fizetést, így anyukám vett egy rendes pizsamát, köntöst nekem, ő adott a nővéreknek, hogy foglalkozzanak velem. A párom pedig hozott egy női újságot, hogy legyen mit olvasnom. Viszont majdnem végig ott volt míg bent voltam! Meg nem is kértem tőle konkrétan pénzt, de az igaz, hogy tudta, nekem nincs és venni kell ezt-azt a kórházi napjaimra, de nem hozta fel a témát, így kértem anyukámtól.
De az egész család azt mondja, hogy ha a bajban is azonnal anyámhoz kell fordulni, mert "otthonról" mármint a páromtól semmire sem számíthatok, akkor ne is várjak sok jót tőle a jövőben. Valóban elég anyagias, eddig is tettek rá megjegyzést, de a műtét óta egy jó szót sem szólt róla senki, sőt. Ez tényleg annyira gáz volt?
Hogy a büdös francba képesek így élni emberek? Hát hülye vagy, kérdező?
Nem is a párod viselkedése borít ki, mert gyökerek mindig is lesznek, de te mit művelsz? Még megkérdezed, hogy ez normális-e?
Pfff... zsák a foltját. Szerintem keressetek fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!