Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Vagy rossz?

Ez normális? Vagy rossz?

Figyelt kérdés

10 éves párkapcsolat, együtt élünk, külön kassza van. A párom jóval többet keres és teljesen külön a kassza, így ha nekem nincs valamire és időnként ad, akkor az kölcsönben van, amit fizetéskor vissza kell adjak.

Most ki kellett venni a mandulámat, mert állandó gyulladásban voltak. Még nem kaptam fizetést, így anyukám vett egy rendes pizsamát, köntöst nekem, ő adott a nővéreknek, hogy foglalkozzanak velem. A párom pedig hozott egy női újságot, hogy legyen mit olvasnom. Viszont majdnem végig ott volt míg bent voltam! Meg nem is kértem tőle konkrétan pénzt, de az igaz, hogy tudta, nekem nincs és venni kell ezt-azt a kórházi napjaimra, de nem hozta fel a témát, így kértem anyukámtól.

De az egész család azt mondja, hogy ha a bajban is azonnal anyámhoz kell fordulni, mert "otthonról" mármint a páromtól semmire sem számíthatok, akkor ne is várjak sok jót tőle a jövőben. Valóban elég anyagias, eddig is tettek rá megjegyzést, de a műtét óta egy jó szót sem szólt róla senki, sőt. Ez tényleg annyira gáz volt?

2014. febr. 24. 01:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ! Nem is értem hogy lehet ilyen zsugori a férjed .. A családodnak 100% -ban igaza van a férjedet illetően . Kiért dolgozik a párod ? Nagyon úgy jön le ,hogy nem a családjáért ,hanem saját magáért . Én ezt képtelen lennék megtenni a családommal ,a nejemmel . Engem az tesz boldoggá ,ha nekik adhatok értük dolgozok külföldön (!), hogy nekik jobb életet biztosíthassak !
2014. febr. 24. 14:36
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Hogy a büdös francba képesek így élni emberek? Hát hülye vagy, kérdező?

Nem is a párod viselkedése borít ki, mert gyökerek mindig is lesznek, de te mit művelsz? Még megkérdezed, hogy ez normális-e?

Pfff... zsák a foltját. Szerintem keressetek fel egy pszichológust.

2014. febr. 24. 14:51
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
Házimunkát szokott végezni?
2014. febr. 24. 15:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? Tiz év után külön kassza? Elmentek x helyre és megfizetteti a benzin és a belépő felét?? Lapátra vele!! Ettől a kapcsolattól soha nem várj semmi komolyat! Igaza van anyukádnak!
2014. febr. 24. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!