Férjem mehetne Angliába 2 hónapra. Nem tudom elengedjem e? (Bővebben benn)
Férjem kapott egy jó lehetőséget, 2 hónapra elmehetne Angliába, és nagyon sok fizetést kapna érte. Mi nem állunk jól anyagilag, rakat hitel, stb..Szóval kihúzna az az összeg a pácból. De SOS jövő héten kéne indulnia, szóval a karácsonyt sem töltené itthon. :(
Annyira hosszú ez a 2 hónap! A házasságunk kibírná, nincs szó féltékenységről, stb. Nagyon szeretjük egymást, max 1 éjt töltöttünk eddig külön.
Ti voltatok már hasonló helyzetben? Hogyan döntöttetek?
1. A férjed nem gyerek, akit el kell engedni. Egy párkapcsolatban éltek, ahol megbeszélitek a helyzetet és közös nevezőre hozzátok az álláspontotokat.
2. Persze, hogy menjen. Miért kell ezen gondolkodni?
Ez kérdés! Persze! Két hónap nem a világ!
De te miért nem tartasz vele???! Ez fel sem merült, vagy a munkád miatt?
Köszönöm a válaszokat!
Igaz, elnézést, nem az "elengedjem e" kifejezést kellet volna használnom. Természetesen nem arról van szó hogy engedélyt kérne kérnie, stb..
Még férjem is hezitál hogy menjen e vagy sem. Nagyon hosszúnak tűnik az a 2 hónap, pláne úgy hogy eddig nem nagyon voltunk külön..Tudjuk hogy nagyon jó lehetőség, de sok egyéb terv felborulna (családi karácsonyozás,stb), és nagyon hiányoznánk egymásnak..
Én nem egy karàcsonyt töltöttem a férjem nélkül,de nem a pénz mioatt.Én tuti nem hogy gondolkodnék,de zavarnàm is!Te magad irod sokmindenböl kisegithet majd ez a pénzösszeg.Akor nem fontosabb hogy a következö évben tiszta lappal,hitelmentesen indultok,mint egy esti Karàcsony?
Ugyan màr...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!