Megkérdezhetema mamámtól, hogy mivel érdemeltem ki azt h nem szeret?
Nővérem 23 éves,én 20. Tesómnak van egy 2 éves gyerekeis. most Mikuláskor felhívta a mamám h menjen le mert a ygerekének ad Mikulás csomagot,kihangsúlyozta a telefonban h mi már nem kapunk mert mi mér kinőttünk beőle. Tesóm le is ment,éés mikor hazajött,mondta h a mama a gyereknek adott egy csomagot,meg 2000Ft-t h költse rá,és neki meg adott 3000F.ot,ugy h ne mondja el h kapott.
Rosszul esik,mert én mikor kicsik voltunk akkor se csak azért mentem hozzá,h kapjak valamit,és mégis olyan mintha nem is léteznék. Talán ha én is szülnék neki dédunokát akkor emberszámba venne.
Ez nem normális viselkedés. Kérdezd meg tőle, hogy bántja e valami veled kapcsolatban? Úgyis visszakérdez, h miért kérded, akkor meg elmondod valamelyik sztorit.
Elhiszem, hogy rosszul esik, engem is bántana
De már úgy unom h mindig ez van! Olyan igazságtalannak érzem,h tényleg ott segíteka mamámnak ahol tudok,de neki csak a tesóm létezik.És közbe meg azt mondja h egy formán szereti az összes unokáját senkivel nem kivételkez! Pedig nekem nagyon ugy tünik.
A tesómnak kellene a pénz mert csládos? lehet... végül is ő kapja a csp.tm,gy,tartást,gyest,meg dolgozik 6 órában,Többet keres mint én vagy anyám és még mi is támogatjuk ert fizetjük helyette a hitelét. Ő is mindig azt mondja h kell a pénz a gyerekr. neki a turikba veszi ő a ruhéáit,magának mega legmárkásabb boltokba.
Dehát az élet sose volt igazságos
Szerintem azt hiszi,hogy te megerted a helyzetet.A noverednek nagyobb szuksege lehet a penzre mint neked. Talan nincs tobb penze de hogy ezt ne kelljen mondania, neked azt mondta hogy a Mikulas az gyerek unnep a testverednek, meg azt hogy ne arulja el neked hogy o kapott, eppen azert,hogy ne bantson meg.
Egyebkent nem tudsz az anyukadnak dedunokat szulni,csak unokat, de ez biztos csak felreirtad.
Szeret o teged is! Sajnos nem minden sul el ugy ahogy azt tervezzuk.
kedves utolsó,a nagymamámról van szó.
És pont azért nem értem ezt az egészet,mert ő is tudja,h a tesóm itthon lakik,és h semmit nem kell le adnia itthon,még a tampont is mi veszzük neki,,pedig több pénze folyik be egy hónapba mint az én vagy anyám keresete,majdnem dupla annyi.
Fogalmunk sincs hova teszi a pénzét tesóm,mert 2-3 havonta rendszeresen jön a felszólító levél a bankból,h nincs befizetve a hiteltörlesztés,és rendszeresen én meg anyu fizetjük be.Ezt a mamám is tudja,mert egyetlen egyszer akartam tőle kérni kölcsönt bérletre,mert 5-én lejárt,és fizut csak 10.én kapok.Nem adott,sőt még jól le is cseszett h miért nem teszem félre a bérletre. Félreszoktam,de megint jött a felszólító levél.Vissza adtam volna fizetéskor neki a pénzét.És meg is mondtam neki h miért nem tudtam félre tenni. Tesóm másnap lement és kért pelenkára pénzt,neki egyből tudott adni,én 10éig gyalogalhattama 7km-rrel távolabb lévő melohelyemre.
Úgy vagyok vele,h szívesen megkérdezném,mert már igencsak bőki a csőrömet h mindig ha kell segítség akkor jó vagyok,de máskor meg le vagyok szarva.
Bocsanat, felrertettem, mert nalunk a mama az anyukat is jelent,nalatok meg nagyit.
Lehet,hogy a novered azert varja meg a banki felszolitast,mert tudja hogy ti kifizetitek helyette?Cseles!
Azt hiszitek,hogy az anyagi segitseggel jot tesztek neki, pedig eppen hogy nem. Ha nem kenyszerititek felelossegre,akkor soha sem fog megallni a sajat laban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!