Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lenne a jó...

Szerintetek mi lenne a jó megoldás? Én most költöznék, a férjem csak 2-3 év múlva. (Kifejtve lent)

Figyelt kérdés

Babát várok, júniusban fogok szülni.

A páromnak van egy ötéves kislánya, nem velünk él, de sokat van itt, hétvégéken és néha hétközben is egy-egy éjszakát. :)

Jelenleg egy másfél szobás lakásban lakunk, a kisebbik szoba a párom lányáé.

Most, hogy jön a baba, én szeretném, ha eladnánk a lakást, kis pénzt még tennénk hozzá és vennénk egy 3 szobásat, hogy a nevelt lányomnak is legyen külön szobája a baba érkezése után is.

A férjem szerint viszont inkább várjunk még 2-3 évet, addigra lesz annyi megtakarított pénzünk, hogy tudunk venni/építtetni egy családi házat, ahol elég hely van mindenkinek. Szerinte nem túl jó ötlet most eladni a lakást, újat venni, aztán pár év múlva azt is eladni. Mert a végső cél mindenképpen egy családi ház lenne.

Azt mondja, szerinte a lányát nem fogja megviselni, hogy néhány évig arra a heti pár alkalomra, amíg nálunk van, "összezárjuk" a babával.

Én viszont mindenképpen szeretném, ha a kislánynak továbbra is lenne saját tere, ami csak az övé, hogy ne érezze úgy, ő kevésbé fontos nekünk, mint a kisbaba.

(Az nem opció, hogy a baba a mi szobánkban alszik amíg kicsi, én ezt semmiképpen sem szeretném.)

Szóval valamelyikünknek mindenképp engednie kell az elképzeléseiből.

Ti mit tennétek, szerintetek kinek van igaza?

2014. febr. 18. 13:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Vagy lehet furán hangzik, de a baba is aludhat a nappaliban. Feltételezem van kiságya, így neki még kényelmetlen sem lenne.
2014. febr. 18. 18:38
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a baba , ha veletek alszik, még nem baj. Külön szobába szoktatni szokták, amikor még ilyen kicsi, fel se fogja hol alszik.
2014. febr. 18. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!