Megőrülök attól, hogy a párom ennyire rendetlen. Hogyan lehet egy felnőtt férfit minimális rendszeretetre szoktatni?
Nemrég költöztünk össze. Alapvetően semmi probléma a kapcsolatunkkal, szeretjük egymást. De a hócipőm tele van azzal, hogy ha én nem takarítok és nem pakolok össze, akkor a páromtól akár nyakig ülhetnénk a mocsokban.
Nem arról van szó, hogy leesik a gyűrű az ujjamról, ha takarítanom kell, de szóba került, hogy vállaljunk gyereket. Eddig csak-csak megcsináltam mindent, de egy kicsi baba mellett nem hiszem, hogy lesz időm és energiám arra, hogy még a párom után is pakoljak. Beszéltünk már erről, meg is ígérte, hogy próbál változtatni ezen, de úgy tűnik, genetikailag képtelen rá.
Hazajön, besétál a lakásba koszos cipővel, szanaszét hagyja a szennyes ruháit mindenfelé, és egy hónapja(!) kerülgetem az üres üvegeket meg a kartondobozokat a konyhában, amit ő majd elvisz a szelektív gyűjtőbe állítólag. Ez 30 nap alatt még nem sikerült neki. :(
Nagyon szeretem őt, de úgy érzem, képtelen vagyok egy felnőtt férfit rendre szoktatni, ha már az anyukája nem tette meg. Lassan ott tartok, hogy a szakításon gondolkozom, ha nem normalizálódik a helyzet.
Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!