Lemondanál "büszkeségből" a gyerektartásról?
Nincs jogod lemondani a gyerektartásról, mert az nem a tiéd, hanem a közös gyermeké.
Ha te nem használod fel a gyerek javára, akkor tedd takarékba a nevére, s majd, amikor 18 éves lesz, tovább akar tanulni, fel tudja használni.
Megint előjött. A gyerektartás nem a gyereknek jár, hanem a gyermeket nevelő szülőnek!
A kérdésre válaszolva: ha csúnyán váltunk el, vagy tudunk normálisan beszélni egymással, milyenek az ő körülményei? milyenek az enyémek? millió kérdés előjön a dologban. Biztosan van olyan, amiért igen.
Honnan gondoljátok,hogy az apjától nem kapja a gyerektartást? :D
Ez jó.Erről a témáról van szó akkor csak férfi lehet...
Miért nem képesek felfogni emberek hogy vannak olyanok akik egyedülállóként sem nyomorognak. Nekem pl 10 ezres gyerektartás mellett sem kapna többet sem kevesebbet a gyerek. Attól, hogy elválok még emberileg a férjemhez is lehetek korrekt ha neki most nehezebben megy.
A felelősség meg nem csak pénzen múlik. Attól még hogy nem tud egy fizetni nagy gyerektartást vagy munkanélküli lesz lehet jó apa,anya valaki.
Ahha, kíváncsi vagyok hány nő keres 500e felett, fixen minden hónapban!!!
Mert szerintem nem sok...
És nem mellesleg az átmeneti pénzzavar a különélő szülő részéről nem egyenlő azzal, hogy akkor egyáltalán nem fizet gyerektartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!